Buat Duit | Penulis Sambilan

Buat Duit

buat duit

UPDATE: Kuota dah terisi – harap maklum

Penulis sambilan diperlukan (setakat ni, nak 2 orang je)

Korang akan dibayar RM50 untuk 35 post setiap bulan, dan korang akan dibayar setiap bulan. Penulis mestilah kreatif dalam menulis..hehe. sumber akan diberitahu. Ni la peluang korang nak buat duit.

Simple je…… upload gambar

pastu tulis ikut kreativiti

pastu post……

Korang tak payah susah-susah promote..cukup bulan dapat gaji. Kalau saya berpuas hati boleh dapat bonus.

Kenapa korang kene cuba program buat duit dengan jadi penulis blog ni?

Sebenarnya, saya tidak ada masa nak update. Sian blog ni. Sunyi je…hehe. Kalau korang jadi penulis kat sini, korang bukan je dah tolong aku, tapi siap boleh buat duit lagi..hehe

Nak try buat Duit dengan blog ini?

sesiapa berminat boleh hubungi saya secepat mungkin

[wpcf]

3 thoughts on “Buat Duit | Penulis Sambilan

  1. saya berminat untuk menjadi penulis sambilan dalam bidang psikologi dan motivasi diri samada pada pelajar atau orang ramai.

  2. Dah lama cari peluang ni, baru jumpa, tambahan nak pencen ni.. tak ada kerja dan banyak masa terluang, bleh bagi sya peluang?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge