AdSense + Chitika | Premium Contest: Menangi Google Android G1 phone, Blackberry Storm, atau iPhone

Wah, semenjak chitika jadi kawan baik google makin sayang pulak aku kat diorang ni…haha. Tadi baru je aku dapat email, chitika buat pertandingan perletakkan adsense + chitika yang terbaik. Hadiah pun best!!

Ape yang Dimaksudkan dengan perletakkan AdSense + Chitika ?
Ala maksudnya, letak iklan adsense bersama dengan iklan chitika. Tengok contoh:

Ape Hadiahnya?

There are 3 prizes:
GRAND PRIZE
– Winner will receive their choice of:

  • Google/T-Mobile G1 Android phone
  • Blackberry Storm
  • Apple iPhone 3G 8Gb

RUNNERS UP – 2 runners up will receive $200 each

Macam mana nak join?
First sekali mesti la korang ade akaun chitika, sape takde boleh register cepat. Pastu korang Hantar url web korang kat blog chitika atau melalui email “specialprojects [at] chitika [dot] com” dengae subject “AdSense + Chitika contest”.

Aku rasa pertandingan ni agak simple, cuma tunjukkan kreativiti korang meletakkan iklan-iklan tu. Newbie pun boleh join. Nasihat aku, tak salah kalau korang cuba. Mane la tahu kalau ade rezeki.. Adakah korang pemenangnye??..ahaha :haha:

Maklumat lanjut : chitika blog

P/s: Mate aku tengah kebengkakkan, sila jangan tanya kenape..huhu

11 thoughts on “AdSense + Chitika | Premium Contest: Menangi Google Android G1 phone, Blackberry Storm, atau iPhone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>