Bila Boleh Cashout Earning 701Panduan

Blog ni jarang memaparkan earning yang diperolehi dari pengiklanan di blog esempoi ini. Kalau pembaca semua perhatikan, kat blog ni ada banyak jenis iklan yang ada. Antaranya innity, 701panduan dan adverlets. Hari ni saya nak cakap sedikit tentang earning 701panduan di blog ini.

Untuk permulaan, saya tunjukkan dulu screenshot dari akaun 701panduan saya:

Kalau dilihat jumlah earning tersebut adalah RM104.10. Jumlahnya dah lebih RM100, dan itu tak termasuk bulan2 sebelumnya lagi. Persoalannya di sini ialah bilakah sebenarnya kita boleh cashout earning 701panduan ni. Dikatakan, pihak 701panduan akan email kita bila dah cecah minimum cashout earning.

Cuma, sekarang ni masih tak dapat2 lagi emailnya. Macam mana pendapat rakan2 lain yang ada pengalaman dengan 701panduan ni. Titan dah dapat banyak kali kan duit dari panduan ni. Harap dapat kongsi pengalaman kat sini. Hehe.

Apapun, saya tetap menunggu…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

19 thoughts on “Bila Boleh Cashout Earning 701Panduan

  1. emm..duit aku dah masuk semalam. 1 hari dia float. So far, itu bayaran bulan jun 2011. bulan julai punye..bulan ogos nanti baru dapat.

    dari gambar kat atas..aku tak berapa pasti..ko dapat cukup rm50 bulan julai ke bulan june? kalau dapat sebelum julai..patut dah dapat bayaran..tapi kalau masa bulan julai baru cukup rm50.. bulan ogos nanti baru ko dapat..

  2. satu lagi..ko dah email diorang belum tanya pasal bayaran ni? ko kena bagitau diorang secara manual akaun bank ko. Barulah diorang leh bayar. kalau diorang tak tau..camana diorang nak bayar kan? :korek:

  3. @ titan:

    aku dah email diorang dua kali dah.. cuma reply email yang masa apply dulu..
    kalau diorang reply, baru aku bagi no akaun kot..

    tadi baru je email diorang kali ke tiga, ke alamat email ni –>[email protected]

    lagi satu, earning ni cecah RM100 dalam bulan julai.. so ogos ek dapat..

    tq titan atas info.. :-)

  4. @ Kimi Rekonen:

    aku rasa minimum rm50. so..patut ko dah dapat dah bulan ni. aku dah dapat 2 hari lepas. semalam float lagi. tapi hari ini duit tu dah masuk akaun bank aku.

    so..mungkin diorang terlepas pandang. ko email diorang lagi. email update earning setiap bulan ko dapat kan? reply dari situ aje.

  5. @ luqman hakim:

    dia kira by klik. bukan cpm. kalau cpm..aku rasa beribu-ribu gak diorang kena bayar blogger malaysia ni..blogger malaysia ni terer bab-bab cpm ni. haha.. :korek:

  6. @ titan:

    aku dah dapat balasan email diorang dah
    rupanya kena compose email baru.. takleh main reply je yang lama
    diorang tak perasan kot.. tapi yang baru diorang dah reply
    diorang kata, bulan 8 baru diorang email mintak no akaun.. so ok la.. hehe

  7. aku punya earning tak ahu berapa , sikit kot… traffic pun tak seberapa…. :nangis2:
    okla tuh bulan 8nanti diaorang contact..dah nak dekat pun…seminggu lagi

  8. @ aimannajmy: haa..itulah kena cuba dulu. hehe.. :menari:
    @ ainun: trafik ciput pun boleh apply. Takde hal punya.. :korek:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge