Buat Duit Online: Panduan Percuma

Lepas SPM 2005 aku mula buat duit online, check pertama aku dengan adsense kira-kira $500, time tu aku dapat RM1800. Best jugak, duduk mengadap internet dapat duit. Memang sesuai untuk pengangur macam aku..hehe

Ramai yang tanya macam mana nak buat duit online? Aku jawap senang je, buat blog atau website. Pastu letak adsense, chitika, dan kontera.

Tapi salah satu alternatif lain, ialah mengunakan nuffnang. noorizamshah.com dengan bangganya memberi laporan percuma bagaimana korang boleh menghasilkan pendapatan dengan Nuffnang.

Panduan ni memang sesuai untuk blogger yang baru hendak berjinak-jinak dengan nuffnang ni. Penerangannya jelas dan mudah difahami.

Aku sebenarnya tak lagi menggunakan nuffnang ni secara meluas sebab kebanyakan traffic blog aku bukan dari Malaysia. eSempoi.com merupakan percubaan pertama aku untuk mendapatkan traffic malaysia.

Tahniah buat www.noorizamshah.com kerana mampu menyediakan laporan ini secara percuma kepada blogger Malaysia.

Teruskan Usaha Korang. :super:

Maklumat lanjut : www.noorizamshah.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

45 thoughts on “Buat Duit Online: Panduan Percuma

  1. Emm best duit masyuk dgn guna 10jari je, tak yah susah kuar peluh. If blog pun jarang2 like mine ade hope nuffng nak celah!

  2. Assalamualaikum cik syifs…leh emailkan sy panduan untuk dftarkan blog kat adsence, dan ape syarat2 nye…n boleh tak buat byk2 blog n letak kat satu name akaun..

  3. aiseh.. dah kena beli la weh..

    cik syifa yg comel lagi kiut..

    send aku secopy bleh?

    plsssss…

  4. Cik Shiffa…..

    Boleh tolong ajar macammana nak buat duit online tak… nampak cam seronok aje… boleh tambah pendapatan… thanks a lot…

  5. :comel: yo shifaa…
    mcm mana seterusnya nak cari duit lebih mealui internet nie?tolong boleh….. :teruja: plzzzzz :teruja:

  6. “If she doesn’t–you killed her.” Tears were in my opponent’s eyes, though this did not stop her from keeping the blunderbuss pointed at my midriff.
    —————————————
    signature: nexium 40mg fe4444yz22s5etgg6ser5z22z1sdf

  7. cube la wat amal zariah cikit bila duit tgh byk tu ha…at least bg l akt rumah2 kebajikan ke…baru la de KEBERKATAN kat c tu ha :fikir:

  8. nuffnang tak best cam dulu dah… biasanya 1 minggu yied dah dapat jana duit lebih kurang RM5… Tapi sekarang, nak dapat RM1 dalam 1minggu pun susah.. huhu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge