Innity Memperkenalkan Ads Baru – Universal Tags

Hari ni baru dapat email dari innity yang memperkenalkan tentang ads jenis baru iaitu Universal Tags. Universal tags ini untuk kegunaan semua jenis ads bagi innity. So kita tak perlu letak ads format secara asing seperti site take over, ballon dan bottom ups.

Setakat ini saya belum cuba buat, tapi kepada yang dapat email dari innity mesti tau cara nak letak kod ads universal tags ni. Mungkin lepas saya dah cuba letak kod tu, saya akan buat tutorial tentang nak letak universal tags pulak.

Dan kepada yang dah cuba, leh la kongsi kat sini k.

Untuk team malaysia, semoga menang perlawanan malam ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

3 thoughts on “Innity Memperkenalkan Ads Baru – Universal Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge