Jom buat duit dengan NIche

Ebook ni shifa beli bulan lepas dengan harga RM40, serius sangat berbaloi dan berkesan. Sesuai newbie, beginner mahupun expert.

Kenapa Sangat berbaloi?

ebook ni menerangkan secara detail bagaimana hendak mendapatkan traffic yang berkesan untuk blog korang melalui teknik seo dengan mana-mana keyword yang korang pilih, tak kira lah niche tu untuk clikbank ataupun adsense.

Kandungan ebook


Ape yang best, ebook ni sentiasa di update dengan teknik-teknik terbaru di http://v.vskynet.net/

Pengalaman??

Dengan menggunakan teknik ni korang akan mendapat hasilnya dalam masa sebulan. Mengikut pengalaman syifa sendiri, traffic datang daripada search engine lagi banyak dan berkualiti berbanding PPC ataupun adwords (maklum la kene bayar) , ia sesuai untuk web adsense,chitika, amazon dan clickbank… hehe, best jugak la gune teknik ni. Traffic meningkat, click adsense pun makin bertambah dan sales clickbank pun dah boleh rasa.

Jangan risau kalau korang tak tahu ape-ape, just ikut je step by step!! ok, tak guna cerita panjang-panjang, pegi je kat forum ni untuk tempahan http://www.wangcyber.com/forum/wts-pengiklanan-and-pemasaran/15672-niche-marketing-dominate-serp-dominator.html

p/s: Tengah kumpul duit nak beli laptop :lala:, alia dilarang POW aku…hohho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

14 thoughts on “Jom buat duit dengan NIche

  1. wah…bagus jugak bende ni..pas ni bolehlah belajar sikit2 dan berjinak buat blog…thanz shifaa :study: :nyayi: ..

  2. masih belum berjaya dalam niche yang sedang dibangunkan.mungkin disebabkan kurang lagi sources dan juga tak cukup lagi kajian yang lebih mendalam…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge