Kedudukan Terkini Pertandingan Komen Dan Menang

Just nak update sikit tentang kedudukan terkini pertandingan komen dan menang di blog esempoi.com. Pertandingan tinggal beberapa je lagi. Kedudukan sekarang memang sengit. Tempat pertama buat masa sekarang diungguli oleh Zik. Manakala Zik dikejar rapat oleh Ainun dengan ketinggalan hanya beberapa komen sahaja. Sengit juga tu.

Manakala tempat ke tiga pula abang ramli kita dan diikuti rapat oleh Yiedpozi. Yang lain2 masih mengejar walaupun agak jauh sikit tapi masih ada harapan lagi. So, dengan hampir berakhirnya contest ini, harap semua dapat berterusan mengomen yer. Hehe. Mungkin akan datang, ada lagi pertandingan yang akan diadakan. Tunggu je la. Mungkin dalam bentuk yang lain pulak.

Untuk hadiah bonus referer terbanyak pula yang tengah leading adalah Luqman Hakimi dengan blog lonely nya.. hehe. Tapi nak kasi hangat sikit, saya sertakan juga paparan kedudukan terkini pertandingan komen:

13 thoughts on “Kedudukan Terkini Pertandingan Komen Dan Menang

  1. bila2 masa jer nak kena potong nih… aku pasrah jerla.. tak lama lagi nak sibuk dah nie.. aiyakkk.. :hi: :hi:

  2. Takde orang lain dah yang boleh potong bro…

    zik wrote:

    bila2 masa jer nak kena potong nih… aku pasrah jerla.. tak lama lagi nak sibuk dah nie.. aiyakkk..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge