Kedudukan Terkini Pertandingan Komen Dan Menang

Just nak update kedudukan terkini pengomen terbanyak bagi pertandingan komen dan menang Esempoi. Setakat ini, ini adalah screenshot yang saya ambil di homepage esempoi:

Untuk makluman, saya hanya tengok mereka yang mendaftar sahaja. So, sekarang ni, tempat pertama adalah Yiedpozi, ke 2 Luqman Hakim dan ketiga Ramli. Tetapi yang lain tu masih leh kejar lagi tu, masa pun ada sebulan lagi. Hehe.

Untuk referer tertinggi pula (saya guna histat untuk check) adalah blog lonelystarz.blogspot.com yang merupakan kepunyaan luqman hakim. Setakat ni, tiap2 hari dapat trafik dari blog tu. So, hadiahnya berpotensi diperoleh oleh luqman hakim.

Apapun, selamat bercontest. Saya pun tengah join contest kat blog ridzuanrichie.com. Haha. Kelakar la plak rasanya. Tetapi join pun sebab aku nak rasa kedudukan top 3. Seronok oo menang, tak kira la dapat hadiah ke tak. Janji menang pertandingan.

So, korang apa pula..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

14 thoughts on “Kedudukan Terkini Pertandingan Komen Dan Menang

  1. :lala: :ketawa: :comel: Tu dia kedudukan terkini sehingga 30 Jun 2011.
    Namun belom jamin lagi, sebab syarat2 Pak Kimi : (1) Peserta mesti ada blog
    sendiri serta telah berdaftar, (2) Tempoh pertandingan mula 1 Jun 2011 hingga
    31 Julai 2011. Bermakna ada sebulan lagi… Cepat pak cepat buk… Kejo yop kejo,
    kejo yong kejo… Kalo menang duit contest neh, lepas gak beli kueh berbuka kat
    Pasar Ramadan… :sd: :dsadasccc: :dsadsad:

  2. wah…mantap-mantap diorang nie….sy plak baru masuk pertandingan ni…sekadar memeriahkan. apapun tahniah buat Kimi sebab menang pertandingan di blog Richi…hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge