Keputusan Rasmi Pertandingan Komen Dan Menang Esempoi.com

Pertandingan telah pun tamat pada 31hb Julai yang lepas. Keputusannya adalah seperti berikut:

Tempat pertama – Ainun

Tempat kedua – Yiedpozi

Tempat ketiga – Ramli

Referer terbanyak – Luqman Hakim

Bonus tempat keempat – Zik

Jadi kepada semua pemenang, tahniah diucapkan dari pihak penganjur. Jangan lupa beri no akaun kepada penganjur. Ada peserta yang dah diberi hadiah pun (Ainun dan Yiedpozi), Ramli dah bagi no akaun manakala Luqman Hakim dan Zik harap dapat bagi no akaun ke email saya [email protected]

So, pertandingan mungkin akan diadakan lagi pada masa akan datang. Untuk itu, singgah2lah selalu ke blog ni k untuk info terkini.

:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

8 thoughts on “Keputusan Rasmi Pertandingan Komen Dan Menang Esempoi.com

  1. salam …hurm ainun bukan perempuan kan?? betultak?? hehehe tapi laki usah berdalih
    ainun wrote:

    terima kasih Mr.Emas. hadiah dah dapat =)…
    kalau buat lagi, jemput lah saya k.

  2. :ketawa: :comel: Salam… Kepada semua pemenang pertandingan kali ini,
    diucapkan tahniah, dapat juga duit belanja beli kueh kat Pasar Ramdhan.
    Herannya Titan yg cukop syaratnya ngapa tak kejo..?? Kalo ada pertandingan
    laen, jangan lupa , kejo Titan kejo.. Sejak kami masuk Poly di PD @ 4/7/2011
    dulu tuh, dah tak sempat nak masuk esempoi dan baru ini pertama kali balik
    kampong. Tiba tadi selok aja dah dekat nak masa berbuka dgn keluarga…

    :lala: :bye: Makin dah nak penghujong kot ada yg terasa liat nak bangun
    saho. Ibadah puasa tahun ini hanya tinggal beberapa hari aja lagi. Tak lama
    lagi hari lebaran menjelang tiba. Dikesempatan ini kami ucapkan “Selamat Hari
    Raya Aidil-Fitri, Mohon Maaf Dzahir dan Batin” pada ampunya blog Pak Kimi dan
    kakitangan serta kepada semua pengunjong setia esempoi….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge