Kontest Menang Duit Raya Anjuran Puanbee.com

Salam pembaca semua,

Hari ni saya nak kongsi sikit berita tentang contest terbaru yang dianjurkan oleh puanbee iaitu pemilik blog puanbee.com. Kontest tu telah bermula pada 25 Julai 2011 dan akan berakhir pada 25 Ogos 2011. Masanya sebulan sahaja.

Cara untuk menentukan pemenang adalah dari segi referer terbanyak ke blog puanbee.com. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut sila ke laman web ini –> http://puanbee.com/kontest-menang-duit-raya/

Selain itu, saya nak promote juga produk yang dijual di puanbee.com iaitu VCO. Nama penuh bagi VCO adalah Virgina Coconut Oil. Untuk maklumat lanjut, anda boleh juga ke laman web puanbee tu dan tengok kat bahagian sidebarnya. Apapun selamat join kontest k.

Ayat dibawah adalah syarat pertandingan:

Kontest Hari raya ini di anjurkan oleh puanbeeDOTcom dengan kerjasama myglobalnetwork dan hadiah di taja oleh Myglobalnetwork, UpProfits , Agent Top up , Adamhaiqal , Oraitlah.com , Lela Lelord , kakpah , Chipscokelat , Esempoi , juenita mary kay , mindasasterabahasa , Kakpah k-POH , my.mustafa ,  ctHoney kraft , ummieross , malaysianetworks.com , Dins Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

9 thoughts on “Kontest Menang Duit Raya Anjuran Puanbee.com

  1. tu ler pasal… kalau bab2 referral memang susah r..

    zik wrote:

    duit raya… aku pun nak.. tapi kalau bab2 top referral ..itu yang payah nih…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge