Penulis Sambilan Di Blog Esempoi

Di sini saya nak tanya sikit kepada pembaca2 sekalian, anda berminat ke nak menjadi penulis sambilan di blog esempoi? Sebenarnya penulisnya dah ada iaitu Kristinna. Cuma dia dah lama tak buat post. Busy kot dia agaknya.

Tapi saya just nak survey dan tanya je ni. Saya belum buka lagi iklan untuk nak cari penulis sambilan. Hehe. Maksudnya, jika anda berminat bolehlah komen kat sini. Mana tahu, ada rezeki saya contact untuk jadikan penulis sambilan.

Kerjanya tak susah sangat, buat post apa2 artikel. Cuma kena pastikan ianya unik dan tidak sama dengan artikel di blog2 lain. Kalau nak amik pun, kena edit supaya tak 100 peratus sama. Tapi saya galakkan cari content sendiri. Itulah serba sedikit ceritanya tapi details tu akan diberi bila dah konpem.

So, anda berminat tak?

:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

22 thoughts on “Penulis Sambilan Di Blog Esempoi

  1. Assalam..
    Kena cari orang yg byk idea ni..
    Kadang2 nak tulis di blog sendiri pun, idea susah nak dpt. Lain la kalau dapat cari ilham di luar rumah..

  2. @ luqman hakim:

    hm.. tengok je contoh post kat esempoi ni.. dan niche tu leh tengok link2 yang ada.. contoh cam gajet, benda pelik, lawak dan sebagainya

  3. mcm nak try.. tp niche tu..mmg kene banyak pengetahuan..kalo tak bole beku jari nak menaip.. walaupun kadang2 ade idea tp nak olah idea tu pun kena ok jgk supaya org tertarik nak baca.. hohoho.. :korek:

  4. erkk.. bagi peluang kat siapa2 yang berminat… tapi lagi bagus buat sendiri kan.. nak jadi unik itu yang payah sikit… tapi niche2 macam ini sebenarnya senang.. tak perlu nak pressure sangat pun… :kyu:

  5. owh macam tu ekk..ok luq terima je jadi penulis sambilan di sini!
    Kimi Rekonen wrote:

    @ luqman hakim:
    hm.. tengok je contoh post kat esempoi ni.. dan niche tu leh tengok link2 yang ada.. contoh cam gajet, benda pelik, lawak dan sebagainya

  6. apa susah..! cari je enrtri yang berkaitan dengan gambar conton lawak ,cari la gambar kartunyg lawak.!
    Chipcoklat wrote:

    mcm nak try.. tp niche tu..mmg kene banyak pengetahuan..kalo tak bole beku jari nak menaip.. walaupun kadang2 ade idea tp nak olah idea tu pun kena ok jgk supaya org tertarik nak baca.. hohoho..

  7. oo lupa nak bagitau.. kristinna (penulis sambilan esempoi) dah muncul kembali.. hehe
    so, tak jadi nak amik penulis baru..

    kepada luqman, terima kasih kerana berminat.. mungkin ada datang rezeki…

  8. assalamualaikum…

    Rasa-rasanya berminat. Masih rindukan dunia penulisan yang telah lama ditinggalkan.

  9. hye! sy agak tetark mengenai cerita awak yg tengah mencari penulis sambilan tersebut . seperti yg awk katakan awak belum memberi apa2 tawaran lg tetapi sekiranya awk akan membuka tawaran utk mencari penulis sambilan , sy ingin menawarkan diri utk menjadi slh seorang calon penulis sambilan tersebut.. :)

  10. Hye! sy bermin :teruja: :teruja: at mengenai cerita anda yg tengah mencari penulis sambilan . Jd, sy agak tetarik utk menajdi salah eorang calon penulis sambilan tersebut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge