Pertandingan Di Blog Esempoi – Hadiah Tunai Berjumlah RM300

Salam pembaca semua,

Saya nak umumkan disini yang pertandingan komen dan menang di blog esempoi. Syaratnya kali ni lebih banyak dari pertandingan yang sebelum ni. Tapi yang penting kena komen di mana2 post dan pemenang akan dikira berdasarkan bilangan komen terbanyak. Tapi jangan SPAM pulak.

Syarat yang lain pulak, setiap peserta wajib kena buat satu post berkenaan pertandingan ini di blog anda dan mesti meletakkan dua link iaitu:

1) Link ke post ini iaitu post untuk pertandingan komen dan menang.

2) Link ke blog penaja iaitu blog kimirekonen

Untuk daftar, guna nama yang sama dan email yang selalu guna, supaya senang saya contact untuk urusan pembayaran hadiah. Jangan lupa sertakan post blog anda di bahagian komen untuk saya check.

Tempoh masa pertandingan pula adalah dari hari ni iaitu 1 Jun 2011 hingga 31 Julai 2011 (12 malam). 2 bulan tempohnya. Sekejap sahaja tempohnya. Kena cepat bertindak. Nak tengok siapa yang lead, tengok kat sidebar pada ruangan pengomen terbanyak (tapi ni ikut bulan sahaja). Untuk tentukan pemenang, saya check guna top commentator plugin secara custom date.

Hadiahnya pula adalah seperti berikut: (HADIAH TUNAI)

Tempat pertama: RM100

Tempat kedua: RM70

Tempat ketiga: RM50

Bonus: Referer terbanyak ke blog ini akan menerima RM80 (saya check guna awstat)

Pemenang akan diumumkan pada 1 Ogos 2011 atau secepat mungkin…

Berikut adalah senarai peserta yang telah mendaftar dan cukup syarat untuk join pertandingan dan menang hadiah:

1) Imah – http://ruhayatun-naimah.blogspot.com/2011/06/join-pertandingan-komen-dan-menang.html

2) Yuna – http://drypers-drypers.blogspot.com/2011/06/meyh-join-contest-komen-dan-menang.html

3) Ramli – http://www.mohdramli.com/jom-sertai-pertandingan-komen-dan-menang/

4) Zik – http://zikrihusaini.com/pertandingan-komen-dan-menang-rm300-di-esempoi-com/

5) Titan – http://earncent.com/blog/2011/06/15/pertandingan-di-blog-esempoicom/

6) Luqman Hakim – http://lonelystarz.blogspot.com/2011/06/jom-sertai-pertandingan-komen-dan.html

7) Hana – http://mycrazyhorse.blogspot.com/2011/06/jom-join-contest-esempoi.html

8) Yiedpozi – http://www.yiedpozi.com/2011/06/pertandingan-komen-dan-menang-di.html

9) Shahredza Izrin – http://ntahkenapa.blogspot.com/2011/06/giveaway-esempoicom-wang-tunai-sehingga.html

10) Kak Yong – http://kakyong.com/2011/07/pertandingan-komen-dan-menang-di-blog-esempoi/

11) Ainun – http://ainunmardhiyyah.blogspot.com/2011/07/pertandingan-komen-hadiah-bernilai.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

85 thoughts on “Pertandingan Di Blog Esempoi – Hadiah Tunai Berjumlah RM300

  1. kepada yang nak join, jgn lupa buat syarat yang dinyatakan dan letak post url di bahagian komen ini… setakat ni masih takde penyertaan.. jika tak ada juga peserta, ada kemungkinan pertandingan dibatalkan atau ditangguhkan

  2. @ kasimo:

    boleh tapi rugi sebab peluang nak dapat referer tertinggi kurang.. bonus referer tertinggi adalah RM80. lagi cepat buat post lagi tinggi peluang nak dapat referer tertinggi..

    lagipun, wat post ringkas2 je.. asalkan cukup syarat

    :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge