Pertandingan Komen Dan Menang Tamat Malam Ini – 31 Julai 2011

Saya nak umumkan sikit yang pertandingan akan tamat pada pukul 12 malam ini. Saya harap counter pada top commentator akan berhenti pada masa tu sebab settingnya tamat pada 1 Ogos 2011. Bila saya letak tamat pada 31 Julai 2011, counter tu stop pada malam tadi.

So, saya ubah kepada 1 Ogos 2011. Harap2 kali ini ok. Tapi saya akan perhatikan juga tepat pada pukul 12 malam ini. Pembaca sekalian pun leh perhatikan k. Kalau nak ambil screenshot pun boleh.

Harap maklum..

:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

11 thoughts on “Pertandingan Komen Dan Menang Tamat Malam Ini – 31 Julai 2011

  1. susahnya nak pintas akak… hohoho… dah 400 lebih komen dah..

    ainun wrote:

    huhu…ingatkan sengaja tadi…mana tau nak bagi gimik ke…hehe

  2. aah dah tamat
    counter pun dah stop

    keputusan tak rasmi:

    1) ainun
    2) yiedpozi
    3) ramli

    referer – luqman hakim

    p.s dah leh email no akaun masing2 ke email saya k

  3. ok2

    Kimi Rekonen wrote:

    aah dah tamat
    counter pun dah stop
    keputusan tak rasmi:
    1) ainun
    2) yiedpozi
    3) ramli
    referer – luqman hakim
    p.s dah leh email no akaun masing2 ke email saya k

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge