Teknik buat duit melalui ebay -Berkesan atau Tidak??

Dua tiga hari lepas aku baru sahaja membeli ebook  dari sifulan ni, secara keseluruhannya aku memang puas hati dengan ebook ni, RM50 sungguh berbaloi untuk dapatkan ilmu beliau. Aku boleh cakap teknik buat duit dengan ebay ni 95 % lagi senang dari buat blog.

Ni plak pasal kisah kejayaan anak murid sifulan ni, dari forum tertutup sifulan (khas untuk pembeli ebooknya sahaja)

Aku dah beli buku sifu ni lebih kurang sebulan dah. Lepas aku beli, aku pun try ikut apa yang ada dalam buku tu. Tak banyak listing yang aku dapat buat memandangkan kerja aku ni selalu banyak bergerak merata tempat. Dalam tempoh sebulan, aku cuma dapat bayar duit kat**** dengan ada balance dalam USD10 kat dalam paypal.

Bermula dengan hari Jumaat lepas, apabila aku ada masa (sebab dah start cuti raya haji), aku buat listing 15-20 listing sehari, aku tengok sample produk, aku carik keyword yang faymous, dalam masa 3 hari…… Aku macam tak percaya tengok sales aku naik gila-gila. Dalam 3 hari aku dah berjaya dapat lebih dari USD130 (Untung bersih).

Dan sampai sekarang ni, sales aku tak putus-putus bahkan semakin bertambah. Sentiasa ada yang masuk. Yang paling best bila aku tengok orang yang sama bid banyak item dari ebay aku.

Terima encik Lan atas ebook tu. Memang dihargai…

Aku pun ape lagi start buat research pasal ebay ni. Memang betul, dah ramai yang berjaya dengan teknik ni. Sehari untung sampai 100-300 dollar pun ada. Makin teruja aku dengan teknik ni.

ebay

Teknik ape yang digunakan?
Teknik dropship -Model perniagaan dropship ialah suatu model perniagaan internet di mana penjual tidak memiliki stok yang dijual. Stok tersebut disimpan oleh pembekal yang kita panggil dropshipper. Barangan yang dibeli oleh si pembeli akan dihantar terus oleh dropshipper kepada pembeli. Dengan lain perkataan, si penjual tugasnya menjual dan dropshipper tugasnya menghantar barangan.

shahraduan ada cerita pasal kejayaan dia dalam ebay ni. Apa yang pasti ebay.com boleh jadi sumber pendapatan korang. Sekarang aku tengah cube teknik ni, kalau berjaya aku teruskan. Rezeki internet ni luas jadi ape salahnye aku try bende lain selain blog. Klik kat sini untuk maklumat lanjut

p/s: 2-3 hari ni aku tak dapat  masuk blog aku sendiri, aku terus tanya mercumaya.net. Dalam masa 3 jam terus diorang reply nak tukar server aku..hehe. GOOD!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

26 thoughts on “Teknik buat duit melalui ebay -Berkesan atau Tidak??

  1. :nangis: :super:
    mmg btol ebay nie..
    ader srg tue aku knal,rsa akula dia pun join ebay..
    skng dia pkai nissan fairlady..
    smpai bla agk2 mantain cmtu..
    sng kaya,sng jatuh…
    ssh kaya,ssh jatuh…
    renung2kanla…
    hehe….

  2. ebay adalah benda yang paling tepat nak buat duit. ramai da berjaya kat ebay ni. aku masa mula2 join dulu wat part time boleh la dapat RM1000-Rm2000 sebulan. tapi semua tu lepas aku usaha macam nak mati jer sebab xder lg panduan ebook mcm sekarang ni. tapi sekarang ni dah ader ebook yang banyak sgt2 membantu. ebook ni aku kongsi dgn korang untuk samer2 kiter berjaya dan bersaing secara sihat. dalam ni ader panduan secara detail tentang ebay dan juga ader nama2 dropshipper yang dah terbukti boleh dipercayai.pandai2 korang la huhuhu…..
    http://www.ebay.rahsiasifu.com/index.php?ref=ebayhost

  3. untungnya, siap da ade org tlg review kan lg ebook sifu lan nie. ebook nie mmg bgs, korg blh start tros lps beli. Cume research yang plg pnting.

  4. no komen..dah beli ebook dia tapi masih x dapat.dah send berapa kali email x balas.buat masa ni tgh menunggu respon sifu lan berdepan ngn pc 24 jam.hehe.seksanya menunggu… :bye:

  5. KO BELI EBOOK DIA YG WT DIA KAYA..1 RM80..100 ORG BELI??KAYO JUAL EBOOK JE MAMAT 2..
    :teruja: :teruja: :teruja: :teruja: :teruja: :teruja: :teruja: :teruja: :teruja: :teruja: :teruja: :teruja: :teruja: :teruja: :teruja: :teruja:

  6. memang best masa ebook ni ngah hot..bisnes POD dengan AN..tapi tu ar..ada masalah ngan dropship ni..asik lambat ajek..hampeh..skang ni hanya stay ngan satu dropship je..jadi le buat tambah-tambah duit..:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge