Ulang Tahun Ke 3 Blog Ridzuanrichie.com – Hadiah Lumayan Untuk Anda

Sempena dengan ulang tahun ke 3 blog ridzuanrichie.com, pemilik blog tersebut yang dikenali dengan nama ridzuan richie membuat satu pertandingan yang menawarkan hadiah yang agak lumayan untuk dimenangi. Pertandingan tersebut adalah seperti dinyatakan di sini:

http://www.ridzuanrichie.com/pertandingan-sempena-ulangtahun-ke-3-ridzuanrichie-com/

Bagi pihak saya, saya ingin mengucapkan tahniah kepada Ridzuan Richie atas kejayaannya dalam bidang blogging dan bertahan hingga ke hari ni. Usaha beliau kepada dunia blogging sangat dihargai. Saya sendiri pun kenal dia melalui forum wangcyber.com.

Selain itu, pernah ternampak juga dalam akhbar, cuma lupa dah paper mana dan bila. Tapi ada dua blogger lain lagi dalam artikel di paper tu. Yang penting mereka diwarwarkan dengan blog mereka. Memang popular la senang cite, siap masuk dalam paper lagi.

Apapun, yang penting harap Ridzuan Richie teruskan usahanya dalam dunia blogging ni. Selamat maju jaya. Sambil tu, saya attachkan juga gambar dari blog ridzuanrichie untuk tatapan pembaca esempoi.com sekalian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

11 thoughts on “Ulang Tahun Ke 3 Blog Ridzuanrichie.com – Hadiah Lumayan Untuk Anda

  1. titan wrote:

    hoho..hebatlah richie..blogger comel nih. hehe.. titan´s last blog ..Edisi Siasat – Buat duit dengan Clicksor

    ala2 jambu la ni.. hehe

  2. zik wrote:

    apa lagi semua… join kontest nih…masa semakin suntuk…hehe… richie diantara full time blogger…. yang masyuk tuhh
    zik´s last blog ..Malaysia menang 2-1 keatas lubnan kelayakkan olimpik pusingan ke2

    tu la pasal…… pertandingan komen esempoi pun aku tak buat post lagi.
    kasimo´s last blog post ..Design kad kahwin murah dan cantik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge