Penulis Sambilan Blog Diperlukan

Adakah anda berminat untuk menjadi penulis blog esempoi secara sambilan? Mudah sahaja kerjanya, hanya perlu baca paper online seperti metro, kosmo, berita harian dan sebagainya. Selepas tu amik mana2 berita yang menarik dan taip secara ringkas post2 berkaitan. Tak perlu panjang2 atau copy n paste dari artikel asal tapi hanya… Read more

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Pernah kunjungi blog bloggerwanita.com tak? Kalau belum pernah ke blog bloggerwanita tu marilah ke sini k —> http://www.bloggerwanita.com/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger/ . Untuk makluman, blog ni menawarkan insentif berjumlah RM5000 kepada blogger yang menyertai pertandingan ini. Bukan sikit RM5000 tu, cuma untuk dapatkannya anda perlu menyertai dulu peraduan tersebut di SINI . Kat… Read more

Emasku.Net Laman Web Baru..

Di sini ingin kitorang kongsikan mengenai satu laman web yang baru di buka pada semalam aje,,iaitu EMASKU.NET. Laman web nie mengenai RAHSIA PELABURAN EMAS dimana kita boleh melabur dan membuat duit dari pelaburan ini..saya (kristinna) baru saja mendapat jemputan untuk ke laman web baru ini melalui email @yahoo saya. Tapi… Read more

Wang Kertas Baru Dilancar

PM merasmikan pelancaran wang kertas baru hari ini. Kebanyakan atau semua not rasanya telah ditukarkan kepada rekabentuk baru. Duit RM20 pun ada kembali dengan menggunakan warna lama iaitu warna keemasan. Kalau nak tengok duit2 baru tersebut tunggulah bila dah ada kat pasaran nanti atau leh je tukar kat bank. Hehe…. Read more

Innity Memperkenalkan Ads Baru – Universal Tags

Hari ni baru dapat email dari innity yang memperkenalkan tentang ads jenis baru iaitu Universal Tags. Universal tags ini untuk kegunaan semua jenis ads bagi innity. So kita tak perlu letak ads format secara asing seperti site take over, ballon dan bottom ups. Setakat ini saya belum cuba buat, tapi… Read more

Panduan Cari Duit Internet Percuma

Just nak kongsi sikit tentang ebook berkaitan dengan panduan cari duit dari internet. Atau kita boleh kata juga menjana duit dari internet. Sebenarnya ada banyak cara, contohnya seperti membuat blog seperti ini. Ini juga boleh mendatangkan duit kepada kita. Untuk lebih lanjut mari baca ebook ini dengan mendapatkan link download… Read more

Ebook Percuma – Panduan Untuk Newbie

Anda nak pendapatan dari internet? Mari baca satu ebook (bukan buku yer tapi electronic book dalam pdf) yang menerangkan secara ringkas tentang cari duit internet ni. Ebook tersebut adalah Panduan Untuk Newbie Dari Newbie. Untuk yang newbie atau tak tau apa2 tentang duit internet sesuai baca. Untuk dapatkan ebook tersebut… Read more

Keuntungan Simpanan Tetap Bank

Tak ramai rakyat Malaysia yang tahu tentang simpanan tetap di bank sebenarnya. Simpanan tetap merupakan satu jenis akaun simpanan yang lebih kepada pelaburan. Keuntungan akan dibahagikan antara bank dan penyimpan. Saya lebih suka sistem islam yang mana ianya berkonsepkan perkongsian keuntungan dengan nisbah tertentu. Tetapi yang pentingnya, akaun simpanan tetap… Read more