Tiket Piala AFF-Suzuki Dijual Mulai 23 Nov.

Tiket bagi perlawanan bola sepak Piala AFF-Suzuki akan mula dijual 23 November ini iaitu dua hari sebelum kejohanan berlangsung.Menurut Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM),harga tiket bagi setiap perlawanan di Stadium Nasional Bukit Jalil dan Stadium Shah Alam adalah RM30 untuk dewasa dan RM10 bagi kanak-kanak. Sekiranya Malaysia layak ke separuh akhir,harga… Read more

FAM Meluluskan 26 Pemain Import

JAWATANKUASA Pemeriksaan, Pemantauan dan Ketelusan Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM) meluluskan seramai 26 pemain import bagi mewarnai arena bola sepak Malaysia menjelang musim depan. FAM dalam satu kenyataan, berkata jawatankuasa yang bermesyuarat semalam menimbangkan permohonan 35 pemain import daripada persatuan dan kelab yang beraksi dalam Liga Super dan Liga Perdana. Keputusan… Read more

Robot Gundam yang Sebenar

Sape penah tengok siri Gundam mesti teruja dengan robot ni. Diorang dah tak main yang kecik-kecik, buat yang besar terus. Paling cool sekali bila robot ni boleh gerak-gerak kepala. Hurm, mungkin diorang nak bina teknologi gundam lepas ni. syok kan? P/s: model ni setinggi 60 kaki dan mengikut saiz sebenar… Read more

Berapa laju jari anda?

Salam. Arini ada game tuk menguji kelajuan jari anda.. jgn guna laptop atau keyboard baru. Game ini sgt memerlukan ketangkasan.. sebarang kerosakan pada keyboard korang, pihak esempoi.com tidak akan bertanggungjawab ataupun menjawab apa-apa.. hehe. Aku pun cuma main selama 5saat.. tp berkali gak la, dan keputusannya: Korang leh main jugak,… Read more