Sabun Vitamin A, C & E

Salam, Nak Share Sikit Kat Korang Semua.. Ini Ada Satu Produk Sabun Bervitamin A,C & E Yang Sesuai Untuk Cantikkan Kulit Badan Dan Juga Muka. Sabun ni sememangnya terbaik!! Tak payah lagi nak cucuk2 vitamin C atau pun Botox untuk dapatkan kulit yang sekata, halus, mulus, cerah, gebu dan awet… Read more

Penulis Sambilan Blog Diperlukan

Adakah anda berminat untuk menjadi penulis blog esempoi secara sambilan? Mudah sahaja kerjanya, hanya perlu baca paper online seperti metro, kosmo, berita harian dan sebagainya. Selepas tu amik mana2 berita yang menarik dan taip secara ringkas post2 berkaitan. Tak perlu panjang2 atau copy n paste dari artikel asal tapi hanya… Read more

Mari Like Fanpage Esempoi

Kepada para pengunjung esempoi yang belum like fanpage esempoi.com, sila2lah like k. Mari kita tambahkan lagi bilangan fans yang ada. Sekarang ni fans ada dalam lebih kurang 3,100 lebih. So target nak cecah 5000. Untuk esempoi.com perlukan sokongan anda semua k. Langkah seterusnya adalah like di fanpage kat bawah ni:… Read more

Cermin Mata Rayban Malaysia

Aviator Iridium (Pelangi) WAYFARER RARE PRINT “subway NWC” Ray banbukan lagi satu nama asing, malah jenama yang wujud sejak tahun 1937 kian utuh menunjukan ia mendapat tempat di hati orang ramai terutamanya kepada pengumpul dan “die hard fans-nya” yang tersendiri. Bagi yang “Driving” pula mereka memakai Ray ban bagi menghalang… Read more

Ebook Pakej Usahawan Blog

Salam semua, Untuk tidak membuang masa, saya nak bagitau sikit tentang satu ebook yang baru dikeluarkan oleh penulis ebook yang bernama Amirul Hafiz. Ebook ini adalah tentang cara2 untuk menghasilkan blog yang dapat menjana pendapatan berterusan kepada pemilik blog tersebut. Penulis ebook ini iaitu Amirul merupakan seorang blogger dan juga… Read more

Sayuran Berupa Binatang

Diorang ni macam takde keje je main dengan makanan, tak pasal-pasal macam-macam jenis sayur dapat kita tengok..macam ikan la, itik…khinzir pun ade..haha

Aiskrim Comel

Alahai, comel tul aiskrim ni, sampai nak makan pun sayang..hehe. Jom tengok koleksi seni aiskrim comel….

Iklan Kreatif Mini cooper

Mini Cooper takde la aku minat sangat sebab aku lagi suka beetles volkswagen (memang smart habis). Ok, ape-ape hal jom tengok iklan-iklan ni