Aku bukan ibu yang baik.

20 tahun yang lalu saya melahirkan seorang bayi laki-laki, wajahnya comel tetapi nampak *****. Ali, suamiku memberinya nama Yusri. Semakin lama semakin nampak jelas bahawa anak ini memang agak terkebelakang. Saya berniat mahu memberikannya kepada orang lain saja supaya dijadikan budak atau pelayan bila besar nanti. Namun Ali mencegah niat… Read more“Aku bukan ibu yang baik.”

Gara-gara tak Update WordPress

Kira-kira pukul 3 pagi tadi, sesuatu yang dasyat berlaku. Aku rasa macam dah tak mampu buat ape-ape.. Tiba-tiba blog aku jadi kosong…..ohhh.. TIDAKKK :merana: Mungkin sebab aku tak upgrade lagi ke wordpress 2.5.1, aku pun mengambil langkah drastik baiki bende tu cepat-cepat sebelum subuh. Pastu blog ni balik macam asal… Read more“Gara-gara tak Update WordPress”

Aku penulis Blog..

Salam kepada semua. Aku nak taip apa ek dalam blog ni. Hurm.. memandangkan aku cuma penaip sampingan je disini dan juga merangkap ahli jawatankuasa yang layak melantik diri sendiri untuk menaip selama mana yg aku mahu, jadi aku harap aku akan diterima dan disokong oleh semua pihak, termasuk lah ketua… Read more“Aku penulis Blog..”

Game Maze yang Menakutkan

Dah boring? Ape kate korang try main game ni….. Jom tengok korang takut ke tak….hehehe Main Game ni @ Tengok video