Restoran Tandas di Taiwan

Restoran ni berkonsepkan “tandas” kat Taipei, Taiwan. Kalau pegi kat sini, korang tak akan duduk atas kerusi, tapi duduk atas mangkuk tandas… Hurm, makanan kat situ pun macam t**k..hu Sanggup ke korang Makan :super:

Meja Daripada Kotak

Meja ni biasanya sesuai untuk designner ataupun pelajar (macam aku, time kat kolej, kene buat keje kat lantai…sakit pinggang :dsadasccc: ). Meja ini direka daripada kepingan Cardboard (biasanya dijual Rm5 kat kedai saiz AO) dan dicipta oleh Sruli Recht. Meja ini juga sangat ringan, kemas dan sesuai dibawa kemana-mana tapi… Read more

Rumah Kaca daripada 3deluxe

3deluxe telah menbina sebuah senibina yang sangat unik dengan menggabungkan idea senibina, senireka dalaman dan juga senibina lanskap. Hebat jugak kan? Tengok semua gambar