6 Rahsia Menggoda Lelaki (Khas Untuk Wanita Bersuami Sahaja)

Hmm..bagi para wanita yang bergelar isteri mithali di luar sana,,dah tentulah keinginan untuk memikat dan menggoda sang suami tengah hangat membara di hati kan? Jangan risau, di sini eSempoi akan kongsikan sedikit cara untuk menggoda hati suami anda agar kasih sayangnya melimpah ruah terhadap anda selalu. 1. Jeling Seksi Bak… Read more

Puisi Cinta

TERSENYUMLAH  SAAT KAU MENGINGATKANKU, KERaNA SAAT E2 AKU SANGAT MERINDUKANMU. dAN MENANGISLAH SAAT KAU MERINDUKANKU, KERaNA SAAT E2 AKU TAK BERADA DI SAMPINGMU…TETAPI PEJAMKANLAH MATA INDAHMU E2, KERaNA SAAT E2 AKU AKAN TERASA ADA DIDEKATMU. KERaNA AKU TELAH BERADA DIHATIMU UNTUK SELAMANYA. TAK ADA LAGI YANG TRISAU UNTUKKU,SELAIN KENANGAN2 YANG… Read more

Ada Apa Dengan Cinta

Cinta memerlukan kasih sayang, kejujuran, pengorbanan dan paling utama kesetiaan. Kasih sayang yang berkekalan pada perubahan. Kejujuran dalam perhubungan. Pengorbanan sanggup melakukan apa saja untuk sang kekasih. KESETIAAN sanggup menungguwalau lama menanti… Mencurangi kekasih sama seperti mencurangi diri sendiri… Di hati, hanya ingin mencari kesempurnaan… Bila kebahagiaan menjelma, sering kali… Read more

8 Alasan Tolak cinta Bestfriend

Dari kecil kamu berkawan dengan nya. malah keakraban seperti seorang yang bersaudara. Namun kini tiba-tiba dia meluahkan perasaan cintanya terhadapmu. Kamu pasti berasa serba salah untuk memberikan jawapan. Mahu terus mengatakan tidak sudi, bimbang menyakiti hatinya namun untuk menerimanya tidak pernah ada rasa cinta dihatimu terhadapnya. Berikut 8 alasan yang… Read more

10 Tips Cinta Pikat Lelaki

:teruja: Tips ini khas untuk perempuan cara-cara bagaimana untuk pikat lelaki. Tetapi ianya tips untuk yang belum berpasangan. Yang sudah berpasangan tu, janganlah cuba memikat orang lain kerana akan hancur leburlah hati pasangan anda itu andai dia tahu anda membuat dirinya sedemikian. Ok? Semoga berjaya! Sentiasa tersenyum dan jangan bersikap… Read more

Sad Love Quotes

“As soon as forever is through, I’ll be over you” “The best way to mend a broken heart is time and girlfriends” “Cry as I may these tears won’t wash you away” “Listen to your heart before you tell him goodbye” “We always ignore the ones who adore us, and… Read more

22 Ciri Orang Mencintai Kamu

1. Orang yang mencintai kamu tak pernah memberikan alasan kenapa dia mencintai kamu yang dia tahu di matanya hanya ada kamu satu2nya. 2. Kalau kamu sudah memiliki kekasih dia tak peduli,yang penting bg dia kamu bahagia dan kamu tetap impiannya. 3. Orang yang mencintai kamu selalu menerima kamu seadanya,dimatanya kamu… Read more

Apa Yang lelaki Suka Dan Tidak Suka Pada Wanita

Semasa membelek-belek sebuah majalah lama, aku tertarik dengan senarai mengenai apa yang lelaki suka dan tidak suka pada wanita. Hemm..cerewet juga lelaki ni ya! Kaum wanita kenalah pandai-pandai menjaga tingkah laku. Maklumlah, ciri-ciri wanita idaman lelaki mungkin tidak ada pada kita sekiranya terdapat salah satu sikap yang mereka tidak suka… Read more

20 Perkara Perempuan Tidak Suka

1. MENINGGIKAN SUARA Tahulah mereka dikurniakan suara yang ‘macho’ tapi kalau nak meninggikan suara sekadar menunjukkan ego, tak eloklah. Ini antara kelemahan lelaki kerana mereka mudah meninggikan suara walaupun pasangannya tidak bersalah. 2. MENGONGKONG Itu tak boleh, ini tak boleh, sikit-sikit nak kontrol. Segala gerak-gerikekasih dikawal, sampaikan nak berpakaian pun… Read more

9 Perkara yang Tidak Boleh di Bincang dengan Lelaki

Bukan senang nak bina hubungan yang bahagia. banyak yanng anda mesti buat, termasuk dalam soal ini iaitu soal apa yang harus dan tidak harus diciritakan pada pasangan anda. Perkara ini juga akan menyusahkan diri anda juga ; 1.jangan ceritakan tentang lelaki lain yang dalam diam-diam mencintai korang. 2.membenci ibunye. memang… Read more