6 Rahsia Menggoda Lelaki (Khas Untuk Wanita Bersuami Sahaja)

Hmm..bagi para wanita yang bergelar isteri mithali di luar sana,,dah tentulah keinginan untuk memikat dan menggoda sang suami tengah hangat membara di hati kan? Jangan risau, di sini eSempoi akan kongsikan sedikit cara untuk menggoda hati suami anda agar kasih sayangnya melimpah ruah terhadap anda selalu. 1. Jeling Seksi Bak… Read more

10 Alasan Anda Dipilih atau Di reject

Biarpun telah lama berkawan tetapi si dia dia tidak pernah memberi jawapan yang pasti sama ada kamu ini pilihannya ataupun tidak. Sebenarnya, tidak perlu tunggu si dia berterus terang kamu sendiri sudah boleh menggak keputusannya. Mudah sahaja. Berikut adalah tanda-tanda kamu adalah pilihannya dan bukan pilihannya. Mana satu yang kamu… Read more

10 Tips Cinta Pikat Lelaki

:teruja: Tips ini khas untuk perempuan cara-cara bagaimana untuk pikat lelaki. Tetapi ianya tips untuk yang belum berpasangan. Yang sudah berpasangan tu, janganlah cuba memikat orang lain kerana akan hancur leburlah hati pasangan anda itu andai dia tahu anda membuat dirinya sedemikian. Ok? Semoga berjaya! Sentiasa tersenyum dan jangan bersikap… Read more

Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop

Setiap insan yang dilahirkan pasti mempunyai perasaan cemburu. Tidak kira semasa zaman kanak-kanak, remaja mahupun di kala usia mencecah batas dewasa, perasaan cemburu tetap wujud dalam sanubari manusia. Bagi pasangan yang bercinta, cemburu sentiasa mewarnai hubungan kasih yang disemai bersama. Cemburu sering dikaitkan dengan kaum Hawa. Percaya atau tidak, lelaki… Read more

7 Cara Tampil Menawan

1. Jangan keterlaluan Anda tidak perlu mengenakan solekan yang keterlaluan untuk kelihatan cantik kerana is akan mencacatkan penampilan anda. Oleh itu, elakkan memakai penggaris mata yang terlalu gelap dan tebal kerana anda akan kelihatan keterlaluan dan merosakkan solekan anda. Selain itu, memakai maskara juga perlu bersesuaian dengan mata. Memakai terlalu… Read more

Apa Yang lelaki Suka Dan Tidak Suka Pada Wanita

Semasa membelek-belek sebuah majalah lama, aku tertarik dengan senarai mengenai apa yang lelaki suka dan tidak suka pada wanita. Hemm..cerewet juga lelaki ni ya! Kaum wanita kenalah pandai-pandai menjaga tingkah laku. Maklumlah, ciri-ciri wanita idaman lelaki mungkin tidak ada pada kita sekiranya terdapat salah satu sikap yang mereka tidak suka… Read more

9 Perkara yang Tidak Boleh di Bincang dengan Lelaki

Bukan senang nak bina hubungan yang bahagia. banyak yanng anda mesti buat, termasuk dalam soal ini iaitu soal apa yang harus dan tidak harus diciritakan pada pasangan anda. Perkara ini juga akan menyusahkan diri anda juga ; 1.jangan ceritakan tentang lelaki lain yang dalam diam-diam mencintai korang. 2.membenci ibunye. memang… Read more