Cerita Dongeng TopUp FREEE

Hehe..aku dengan banggenye bagi topUp RM10 ni FREE-FREE kat korang

Ni la 2 orang Member Sempoi yang dapat TopUp tu MuLan & Rockers (nanti aku contact korang). Aku pilih secara rawak je kat MyblogLog.

Lepas ni aku cadang nak bagi digi happy starter pack, tshirt, takpun ape-ape yang best laa…Tapi kali ni untuk pengkritik-pengkritik sempoi lak.

:lala: :lala: :lala: :lala: :lala:

22 thoughts on “Cerita Dongeng TopUp FREEE

  1. ladyleaya says:

    :merajuk: :huhuhu: :nangis: :panic: :waa: ..
    nak topup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. The Twelve says:

    aku tak dpt ke? ala.. pilih la aku… :waa:

  3. Shifaa says:

    lain kali la :malu2:

  4. ladyleaya says:

    aku kene spam lagi… :merajuk:

  5. chokilala says:

    pasni bagi la hadiah bes2. pakej percutian ke. umah banglo ke. mini cooper ke. sure aku masuk. yg contest ko nie, aku lambat la plak tau. hehe :malu2:

  6. Shifaa says:

    huhu…aku ingat macam tu gak..nanti aku bagi tau ko :jahat:

  7. neo says:

    ni yang aku pantang ni , keturunan aku kalau ade bende free je kitorang memang leh sense dari beribu batu jauhnye lagi..wehehehe..ape yang freee mreee kat sini weh…aku ketinggalan ke?

    neos last blog post..Misteri Bibir

  8. neo says:

    :jalan:

    neos last blog post..Misteri Bibir

  9. Shifaa says:

    lambat la ko neo :jahat:

  10. frosstz says:

    kau sedekah la hadiah kau kt anak yatim ka org miskin ka..sebab aku tengok ada tanda2 riak tu…xmendatangkn pahala langsung

  11. frosstz says:

    kau sedekah la hadiah kau kt anak yatim ka org miskin ka..sebab aku tengok ada tanda2 riak tu…xmendatangkn pahala langsung

    frosstzs last blog post..SALAM RAMADHAN n SELAMAT HARI RAYA PUASA

  12. Lady Leaya says:

    pe masalah mamat atas nih?sukati die r nak bagi topup kat sape, riak mende tuh???xpaham tul! :marah:

  13. frosstz says:

    lady leaya..tapi aku sekadar bagi pandangan salah ka..nk kena luku ka?heheheh

  14. iza says:

    tol2…tu kn hadiah bkn nye riak…bg kt ank2 yatim mmg tol..tp nih pn kire sedekah jariah ah gk..tol x.. spe setuju???? :teruja:

  15. iza says:

    spe setuju add [email protected]
    :comel:

  16. frosstz says:

    iza ko klu nak pertahan dia jgn bg nmpak sgt yg ko nk prepaid free..ahaks..salah kah aku bg pendapat..klu bleh bg la yg lebih memerlukan…mana tahu dengan kebaikan tu boleh membantu kita disana..ishh..iza ni muka cun tp ish2 erm…

  17. iza says:

    nmpk sgt ke…mne tau aq cun..haha…

  18. Ativan Sales

    What Does Ativan Do?
    Ativan helps to manage anxiety in the short-term, as well as having strong hypnotic effects which can also help in a short-term treatment of insomnia.

  19. kim says:

    aq pon nak gak :lala:

  20. t-ca says:

    hahaha,,,kn bagus peraduan cmni ada kt pasaran,,,blh jgak simpan duit 2k bli top up …bli makanan aje…heheh :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek:

  21. cute91sanjana says:

    :teruja: aku jugak nak top up maxis Rm10

Leave a Reply

Your email address will not be published.