Design Bilik Mandi Yang Glamour dan Mewah

Selama nie korang dihidangkan dengan koleksi design ruangan rumah je kan? Tapi pernah tak korang terfikir yang bilik mandi juga mempunyai peranan penting dalam kehidupan seharian kita? Yelah..kalau bilik mandi tak cantik, tak glamour dan tak berwarna warni, korang ada feel ke nak mandi dan melepas lama-lama dalam bilik mandi? Sudah tentu tidak kan..

              

    

Kali nie eSempoi akan membawakan koleksi design bilik mandi yang akan membuatkan korang terasa nak melepak lama-lama di dalam nya..  :ketawa:

         

2 thoughts on “Design Bilik Mandi Yang Glamour dan Mewah

  1. kakyong says:

    yg mcm lemari tu nampak sgt compact…

  2. cool says:

    :lala: bestnye

Leave a Reply

Your email address will not be published.