10 tisu tandas yang unik dan menarik

Tisu tandas pun ada macam-macam design. Tisu tandas rumah korang design macamana?

toiletpaper01

Sayang nak guna ni hahahahahaha.

toiletpaper02

Sambil lepas hajat, boleh main soduku, boleh hilang bosan T________T

toiletpaper03

toiletpaper04

Boleh jugak meluahkan rasa cinta atau rasa tak puas hati masa nak ‘membuang’.

toiletpaper05

toiletpaper06

Tisu tandas glow in the dark, best jugak kan?

toiletpaper07

toiletpaper08

Ni pon macam sayang nak guna. Ada hati merah berterbangan. Weeewitttt.

toiletpaper10

Cintakan alam sekitar.

toiletpaper11

Do not cross!!

P/S: Hahahahahaha banyak betul design pelik-pelik. Zaman dah maju..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

15 thoughts on “10 tisu tandas yang unik dan menarik

  1. hehehehehhehe…..sket nyer lawa design tp dok kat toilet jer…… :comel:
    kalo aku pon nak wat koleksi gtu…….. :fikir: :fikir:

  2. yg duit tu, rsa mcm mmbzir nk gune :confused:
    yg ad lep lep tu, bebaik kale merah tros jdi coklat.. hahah =P :ketawa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge