13 Koleksi Bantal unik -Jom Tidur

Baru-baru ni aku asyik tidur je, heh…maklum la tengah berehat cuti semester. Ok, ape kate kalau kita tengok koleksi-koleksi bantal ni.

19

Blood Puddle Pillow

Sekali pandang nampak macam korang telah ditembak mati tapi dua kali pandang nampak macam air liur basi plak..hehehe

Alarm Clock Pillow

Bantal ni direka mengeluarkan cahaya yang sangat terang pada mata selama 40 minit bila tiba masa korang bangun. Korang jugak boleh tengok jam pada bantal tu..p/s..cahaya terang mana pun aku takkan bangun…hahah

Alt-Ctrl-Del Pillows

“Reboot your livingroom”  kalau dah ketagih sangat dengan komputer korang dinasihatkan pakai bantal ni.

iSleep Laptop Pillow

Ia dinamakan i-Sleep pillow,  gadget ni paling sesuai dibawa untuk mengembara. Apabila laptop ni dalam keadaan standby mode ia akan mengeluarkan haba dan mengembang. Err…sesuai untuk aku yang suke tidur depan laptop..huhu

Emoticon Pillows

Ape perasaan korang bila nak tidur??? capai je salah satu, peluk pastu terus tidur..

Tissue-dispensing Pillow

Kleenex-dispensing pillow direka untuk orang yang mudah menangis, alamak senang citer…orang yang putus cinta la, senang sikit nak tarik tisu..

Fresh Salmon Pillow

Fresh Salmon Pillow, err..tak tau la ape fungsinye cuma nampak macam ikan salmon yang fresh je la.

Scrabble pillow

Main sahibba kat ruang tamu, try la..pasni macam-macam perkataan akan keluar dan jangan terkejut bila bantal tu ade merata-rata tempat.

Pizza Pillow

yuks…pizza ni nampak macam tak sedap,,tak selera nak tidur

Girlfriend Lap pillow

Wah maksik tu macam dah 10 hari tak tidur, sedap je tidur kat peha aweks.

DOS Pillow

Ala, bosannye bantal ni….

Rock Pillow

Banyak-banyak bantal yang ni la paling best, tidur disebalik timbunan batu….

Pillow Book

Aku cadangkan semua buku teks sekolah menengah buat macam ni, baru la boleh menarik minat budak-budak membaca sambil tidor…hahaha

22 thoughts on “13 Koleksi Bantal unik -Jom Tidur

  1. :comel: waaaa sempoiii laa bntal niii..klu aku dpat bntal nii tak tau bangun kul baper …hihihihihihi

  2. hmmmmmmmmmmmmmmmmm…..rase macam nak yang gilfrend pillow tu lah….sebab nampak cam best aje…..yang batu tu pun best jugak……… :teruja: :menari: :comel:

  3. wah bagus kreatif baget lagi :fikir:
    aku jadi iri nih :ding: pengen nyiptain yg kaya gitu nanti terkenal tuh buatan ku hehe :ketawa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>