9 Kotak Tisu Unik

Macam-macam jenis kotak tisu ada. Kreatif betul designer kotak tisu ni.

tissuebox18

Dapat yang macam ni kan best. Cool je tarik tisu dari cawan.

tissuebox17

tissuebox16

tissuebox15

tissuebox14

Kotak tisu buah-buahan pun ada.

tissuebox10

tissuebox07

Kotak tisu yang mengerikan, keluar daripada hidung dia. Geli pun ada. Haha.

tissuebox08

Kononnya macam buat magik la, keluarkan tisu daripada topi magik. Selalunya orang buat keluar arnab.

tissuebox06

Simple but cool.

13 thoughts on “9 Kotak Tisu Unik

  1. :teruja: comelnya nk satu :comel: bleh lah :jahat: klau x :lala: pless :nangis: nk jugak2 :ding: hehehe……..

  2. kreatif2 memang kreatif… boleh refill tisu kalau habis.. cuma takut kena rembat jer… biasalah orang kita nih … nampak value jer nak dirembat… huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>