Basikal Lipat-Lipat

Dulu time kecik-kecik teringin nak lipat-lipat basikal masuk dalam beg senang sikit…hehe. Sekarang basikal ni dah direka pun. Lipat pastu masuk dalam beg. Smart tu memang la Tapi…..berat dier 5.5kg. Tak larat aku nak bawak..huhu :nangis2:

Aku dah start busy dengan projek-projek ku :nangis3:

Ape-ape pun aku try gak online nanti…Selamat menyambut hari kemerdekaan :jalan:

Dari: gizmodo.com

22 thoughts on “Basikal Lipat-Lipat

  1. 5.5 kg tuh tarak hal..korang nak bawak lama mana pon beg tuh kan? dh natang tuh beskal…korang mesti nak naik punya…hehe..kalau stakat pikul kejap tuh…aku rasa xde masalah kot..

  2. ringan sgt2 lah..beg skolah aku dulu pun dah 8 kilo,
    kalu stakat 6 kilo 2 1 jari pun aku bley agkat

  3. haha..cm bez je low pat bsikl ni..leyh bwk msuk lam kelas.. :study: bsikal gerenti x hlg nye..haha :comel:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge