Coklat yang Sayang untuk Dimakan…

Coklat memang menjadi kegemaran semua orang tak kira la lelaki ke perempuan tua ke muda ke. Walaupun kononnya coklat tidak baik untuk kesihatan dan akan menggemukkan, tetapi ia tetap menjadi kegilaan ramai. Berikut adalah gambar beberapa bentuk coklat yang unik dan menarik sampai korang pon akan terasa sayang untuk memakannya.

paku coklat

paku coklat

Mungkin paku ini yang digunakan untuk membuat rumah biskut Hansel & Gretel (sila google jika tak kenal siapa mereka)

laptop coklat

laptop coklat

Kalau laptop selalu hang, makan je. Jangan campak keluar tingkap (Intel Centrino tu.. agaknya berapa la RAM dia)

keyboard coklat

keyboard coklat

Kalau anda dah makan keyboard di laptop anda, sila la dapatkan keyboard ini pulak.

coklat scrable

coklat scrable

Lagi panjang perkataan yang korang buat, lagi banyak coklat yang korang boleh makan.

kalkulator coklat

kalkulator coklat

Kalau korang bawak kalkulator ni pergi exam, confirm korang fail. Tak tipu..

pil coklat

pil coklat

Kepada yang takut sangat nak makan ubat, sila la berlatih dengan menelan seberapa banyak pil coklat ini.

alatan coklat

alatan coklat

Aku sangat yakin alatan ini digunakan untuk repair rumah Hansel & Gretel kalau rosak. hohoho

kasut coklat ke coklat kasut?

kasut coklat ke coklat kasut?

Gadis-gadis pasti sukakan ini, ianya heels dan ianya coklat hehehe. Dan aku agak yakin yang korang pasti tak nak makan  kasut coklat ini. Tak rasa pelik ke masukkan kasut tumit tinggi 5 inci dalam mulut?

coklat kasut nike?

coklat kasut nike?

Yang ini pulak pasti akan menjadi kegilaan para jejaka untuk kekal trendy. Pasti dengan bangganya korang boleh cakap ” Saya makan kasut Nike Air Force” hohoh takde la hina sangat.. nike tu.

Tiba-tiba terasa macam nak makan kasut la plak.. eh nak makan coklat.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

21 thoughts on “Coklat yang Sayang untuk Dimakan…

  1. Terasa nak bagi komen, komen la cepat.. Kiteorang nak tahu ni.Apa komen anda?? … :comel:

    Hoho.. coklat2 yg comel… paling smart yg alat2 repair rumah.. :jahat:

  2. wahhh..nak makan ke simpan…kasut coklat tu pakai dulu wat jalan2..pas tu,baru makan..lagi sedap kot..hehe :korek:

  3. ak rse la kn,,bkn syg nk mkan,,rse2 xsnggup nk mkn,,,mcm mkn yg btol2 plak,,,mmg real ar dyeorg bt,,kAGum2!!!!!! :teruja: :teruja: :korek:

  4. Coklat tetap coklat. Biar bentuk UFO sekalipun. Hakikatnya ia masih coklat. Untuk dimakan, untuk dirasai dan untuk dinikmati.. :korek:

  5. :nangis: :nyayi: :peluh: :super: :huhuhu: x pelah g pn sakit gg mkn coklat..sekali sekala pa salahnya x makan coklat kan….hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge