Design Berdarah dalam Rumah

Koleksi design berdalah kat dalam rumah ni  mesti mengejutkan tetamu-tetamu korang yang datang rumah. Gerenti diorang ingat ko psyco + gila…haha.. Seram tul.

Watchmen Bloody Doomsday Clock

Blood Puddle Pillows

Bantal ni sebenarnya mengingatkan korang supaya mengucap sebelum tidur, ingat la korang pun boleh mati semasa tidur [link]

Bloody Lamp

Design lampu yang meleleh dengan darah…

Bloody Table

Design meja berdarah….memag real la. “Paint or Die but Love Me Table” dari John Nouanesing. [link]

Bloody Kitchen Knife

Bukti pisau yang digunakan untuk membunuh..kini berada di dapur anda [link]

Bloody Bookmark

Penanda buku berdarah, sesuai untuk sape-sape yang suke bace cerita seram…fuh real.[link]

Bloody Shower Curtain

langsir bilik mandi ni mengingatkan aku citer hantu..huhu. sungguh tak best [link]

Bloody Bathroom Mat

Tetamu korang mesti terkejut tengok alas kaki ni…jangan kate tetamu korang, korang pun boleh terkejut…entah-entah dier gune darah betul…haha [link]

Bloody Coffee Mug

Cawan ni plak bertujuan supaya korang beringat-ingat untuk minum minuman berkhasiat skit. [link]

Bloody Business Card

Kad perniagaan ni plak sesuai untuk sape-sape yang keje kat hospital ataupun syarikat sembeleh ayam.

Bleeding Candles

Klau korang nak lagi psyco, korang pakai la lilin ni…nampak cam citer House of WAX [link]

Bloody Chairs

Kerusi ni korang takyah beli la. buat sendiri pun boleh… gune la darah korang tu [link]

Bloody Dinner Plates

Geli betul la pinggan ni….sape la sanggup makan atas pinggan berdarah ni. [link]

website untuk dijual : please contact me
grow taller blogspot | grow taller blog = 50% unique content

20 thoughts on “Design Berdarah dalam Rumah

  1. waa!!!!!!! :hi: besh nyer!!!! tarsew hidup sbg yakuza plak!! :comel: hoho~~ :ketawa:
    nak la jgak wat kat uma gni~~ heheheee :lala:

  2. .uihh…skali tgk tuh mmg aa mnyermkn jgk,,tp brkali2 tgk,cm klakar laa plak,,adeehlaa,,hak3.. :ketawa: :ketawa:
    ..tp yg pnngan tuh,,uihhh geli den,huhu :bye: :bye:

  3. x t’tukar ngn drh btol ke 2??… :confused: :korek: :merajuk:

    ak nk meja ngn lilin 2 beb…huhu :teruja: :comel:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>