F1 daripada Roti- Macam Sedap

Korang mungkin tak dapat drive kereta F1, tapi korang mesti dapat gigit kereta F1 ni.

Kereta ni mula dipamerkan Royal Plaza Scotts, di Singapore dan kalau karang kat sana boleh la tengok roti ni sampai September 27. Jangan tak tahu, kereta f1 ni adalah roti kereta terbesar di asia,…  SEDAP kan???? yum..yum

via Klik.tv

bread-formula1-car

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

17 thoughts on “F1 daripada Roti- Macam Sedap

  1. macam citer donggeng dulu-dulu tapi kini jadi realiti…. kalo aku duduk atas keter tu, jawabnya tak bangun la…asyik makan je…muakakaka…

    apa yang ada dalam keter semua duduk dalam perut…keh keh keh

  2. sayangnye comel tp tak nak aku makan org dah sentuh sentuh roti tu…kot2 die org… :korek: mcm nih…uweeekkkk… :bye:

  3. @ Puteri:
    hehehe…mana ada capati sini…roti biasa je. mesti tak sedap sebab dia just nak buat deco je kan…rasa tak penting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge