Hotel Ais di Jepun

Jepun mula buat hotel ais macam negara-negara eropah lain. Hotel ni terletak kat ice hotelAlpha Resort Tomamu’s ice village, di Pulau Hokkaido.Macam hotel biasa gak, ada ruang tamu, bilik tidur, bilik mandi dan lain-lain. Yang uniknya semuanya diperbuat daripada ais. Sape-sape nak melancong kat ni kos dia cuma 80,000 yen ($696) untuk 2 orang.

Ice Hotel

Boring r…semuanya putih..hoho.

Ice Hotel

Ice Hotel

Budjek tak sejuk la plak kan???

Ice Hotel

Ice Hotel

Ice Hotel

Ice Hotel

Ice Hotel

Ice Hotel

Ice Hotel

Ice Hotel

Ice Hotel

Wedding Hall pun ade gak… sape-sape nak kawin kat sini cepat-cepat la tempah..haha

Ice Hotel

Ice Hotel

Ice Hotel

Ice Hotel

Ice Hotel

Ice Hotel

p/s: jadi la Fan esempoi kat http://www.facebook.com/pages/eSempoi/376317080301

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

23 thoughts on “Hotel Ais di Jepun

  1. takmo aku, gelas pun dah besar nak mati.. hoho, silap2 kena hempap ngan ais waktu tido camne? hehe, diorang dalam gambar tue bajet tak sejuk jer tue.. try letak ais seketul atas tangan.. tgk bape lame bleh tahan?

  2. ..uishh..tk cairr kee ais tuhh,huhuhuhu………. :confused:
    ..ape2 pn,,mmg cntik aa dyeorg buat,,unik btoll……… :teruja:

  3. :bye: alah…bajet tak sejuk ja tu…dah kena bayar mestilah ok jah tu model pada hal dalam hati….macam gini :nangis3:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge