Jambatan Dubai~Jambatan Termewah di Dunia

Dubai dikenali sebagai salah satu negara yang terkaya di dunia. Kalau korang nak tau, di Dubai lah kita dapat melihat begitu banyak bangunan mewah yang tumbuh bak cendawan lepas hujan. Bukan bangunan biasa tau, BANGUNAN MEWAH..! So, sekarang, nampaknya, Dubai dah mempunyai satu plan untuk mewujudkan sesuatu yang juga ,mewah tapi ianya bukan bangunan. Ia adalah JAMBATAN MEWAH. Menakjubkan, kan..tak semua negara mampu buat jambatan dan bangunan mewah..haaaa….betul tak..?? Mari kita watch it out..!

  

  

p/s~ aku cuma harap nak buat rumah mewah, beli kereta mewah, punya suami mewah..eh….melalut pulak..  :nangis2:

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

One thought on “Jambatan Dubai~Jambatan Termewah di Dunia

  1. cantikkk tapi knpe middle part tu macam logo bank simpanan nasional plakkk hehehe :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge