Konsep handphone Eiffel Tower

Sape tak kenal dengan Eiffel Tower kat Paris tu kan… MobiFrance, kini telah memperkenalkan¬† handphone berkonsepkan menara terkenal tu. Ape yang bestnya Handphone ni ‘touch screen’ dengan 7.2 mega pixels camera, dan boleh berdiri dengan sendirinya.

Nampak macam mahal, tapi buat masa sekarang belum lagi ada dipasaran…

Tak sabar nak tunggu, nampak macam best :lala:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

10 thoughts on “Konsep handphone Eiffel Tower

  1. huh..cool n stylish…
    screen die curve 2…
    mantap2…
    ermm klau nk bli..bli 2 eh..haha
    :ketawa:

  2. mungkin laku di paris lah kot.. limited edtion lah.. tak berapa nak demand…sebab macam tak berapa nak mesra pengguna.. buat koleksi ok… :fuh: :fuh:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge