Korang cedera parah bila pakai baju ni

creative-shark-attack-wetsuit

Kebanyakkan baju ‘wetsuits’ designnya mestilah ada kegunaan ,untuk perlindungan, ada style dan simple…tapi baju ni memang smart la…Dari jauh kita boleh cakap “nape dengan mamat tu??…cedera parah kene gigit jerung ke??” heh…agak tertipu..

creative-unusual-wetsuit-design3

Mamat ni berjalan dengan machonye....ceh..tak sakit la tu kononnye

Design baju ni ade beberapa jenis pattern, dan dibuat dengan fabric dan ink yang dikhaskan.

P/s:aku lagi suke kalau diorang buat tshirt biase je..heh..orang lain pun boleh pakai

by Diddo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

20 thoughts on “Korang cedera parah bila pakai baju ni

  1. cuba buat baju yang halimunan jer.. hehe… mana ada.. alah buat macam lubang , tapi tak … itu bukan senang jugak nak buat tuh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge