Laptop style buku

Laptop sekarang dah macam-macam design keluar kat pasaran. Laptop style buku ni nampak klasik dan simple. Kalau korang pakai mesti nampak macam korang ni ulat buku

Korang pun boleh try design laptop korang jugak, guna buku lama-lama korang time spm dulu :ketawa:

Source: Novate, Monster-Munch

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

23 thoughts on “Laptop style buku

  1. wat design camtu, takut nnt panas lak laptop tu…

    ps: kalau wat laptop style buku, agaknya boleh popular ke kat malaysia. sbb tabiat rakyat malaysia, sgt fobia dgn buku nih…

  2. tol cakap aeropama…
    malaysian kan fobia ngan buku….

    tp aku ase ny la cth yg terbaek tok wat malaysian berbah attitude… :fuh:

    bl bdak2 nengok dak besar ajen ngan buku (konon), dowg akan etot… :fikir:

  3. kalau aku yg punya teman aku pasti syirik :ketawa: :ketawa:
    teruzz temenx2ku pengen beli heheh :menari:
    :ketawa: :ketawa: :ketawa: :dsadsad: :dsadsad:

  4. hahahaha… kan kena marah kat mak.. haha :marah:

    zik wrote:

    kononnya membaca..padahal online muka buku..hehe.. kantoi sudah ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge