Nokia Gulung-gulung

Nokia sekarang nak cuba design handphone yang lain daripada yang lain pulak -scroll-style. Boleh gulung-gulung. Design dier lebih kurang macam ‘touch screen’ jugak cuma lagi canggih dan lagi smart la. :fuh:

sumber: http://www.concept-phones.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

17 thoughts on “Nokia Gulung-gulung

  1. apee plakk tuee,,,cm popiah glungg jee,,,hakhakhak :ketawa: :ketawa:
    apee2 pn,,,mmg cnggih dn kreatifff trlajakkkk :haha:

  2. Ingatkan apaan yg gulong2, rupanya koq Nokia yg gulong2…
    Ini ada satu barang buk, coba teka, koq apakah bendanya :
    Masuknya tiga segi, kaluarnya gulong2…???… :dsadasccc: …

  3. erkk macam itu pun boleh.. tempat cas dia kat ner agaknya.. bateri dia pun gulung jugak lah tuh …. :ketawa:

  4. hahaha… camne la rupa kalau bateri dia tu gulung gak..

    zik wrote:

    erkk macam itu pun boleh.. tempat cas dia kat ner agaknya.. bateri dia pun gulung jugak lah tuh ….

  5. hahahaha.. kreatif terlajak

    rozaa wrote:

    apee plakk tuee,,,cm popiah glungg jee,,,hakhakhak
    apee2 pn,,,mmg cnggih dn kreatifff trlajakkkk

  6. phone nokia yg ni mengingatkan aku tentang phone yg satu ni….(keluaran dah lama dah-dlm 5,6 tahun dulu)-kalo nak cas bateri phone goyang2kan 360 darjah..huhu..manyak senang.. :korek2:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge