Perhentian bas yang kreatif

Kalau pergi luar negara, macam-macam bus-stop kita boleh tengok. Tapi sekarang dekat Malaysia pun apa kurangnya, dah banyak juga ada bus-stop yang creative setanding dengan negara luar. Hehe. Tapi belum ada gambar, siapa yang ada gambar bolehlah kongsikan dekat sini.


busstopads1

Kalau dapat perhentian bas macam ni, sempat tidur masa tunggu bas. Tapi tak kena hujan ke sofa tu?

busstopads2

Sempat jugak ni kalau nak make up.

busstopads4

Cool habis. Betul-betul macam dekat McDonald dah..

busstopads5

Perhentian bas Ikea.

busstopads6

Quicksilver, best hoho.

busstopads7

busstopads10

Simpsons, haha kreatif gila diaorang ni design camni.

busstopads13

Salah satu bus-stop dekat Singapore.

busstopads15

Hahahahahaha. Smart.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

12 thoughts on “Perhentian bas yang kreatif

  1. aku suka yg mc d tuh……..oreo mc flurry satu!!! hahahahhaha :comel: :comel: :korek2: :korek2: :lala: :lala:

  2. haha..best gile busstop cmni. klu wt kt malaysia msti rmai nk lepak kt busstop..smbil bergambo.

  3. :comel: :comel: :comel: :comel: :comel: :comel:
    lagi best lepak kat bus stop dari kat rumah..

  4. syok 2 mmg syok..
    mmg A class r..
    tp de sstngh 2 cam x sesuai sgt..
    tp mmg idea yg bgus.. :fikir: :teruja:

  5. on cost jugak… nak buat tuh.. tambahan pula.. dengan kean bayar kat majlis perbandaran sebab tuh kira iklan… tapi memang kreatif lah buat macam ini… :hi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge