Perkhemahan secara Kreatif

Jadikan perkhemahan korang lebih mudah dan kreatif. Kalau dulu nak pasang khemah pun amik masa 5 jam, sekarang tak sampai 5 minit pun dah siap. Jom tengok design khemah-khemah ni…

Decathlon 2 Second Tent

Memasang khemah dengan hanya 2 saat. campak je di udara…kemudian Yay.. dah siap!! [link]

tent01

Car Tent -Khemah kereta

Nampak macam sarung kereta, jadi korang boleh berkhemah kat parking kereta tanpa gangguan. (ceh, parking takyah bayar ke?) . [link]

Nyamuk Tent

Khemah yang dapat elak dari nyamuk sebab ade jaring nyamuk…takde la hubab mane..hu  [link]

Emergency Tent

Khemah kecemasan di di reka seperti bangunan kecil yang ringan dan mudah dipasang. [link]

Piilo Indoor Tent

Khemah ni sebenarnya direka untuk diletakkan dalam rumah, sebab ade sesetengah orang suka ade tempat privacy sendiri walaupun dalam rumah. [link]

Treetent

Korang boleh tengok post yang lepas Berkhemah Atas Pokok. Betapa syoknye khemah ni.

Respite Tent

Khemah ni pula direka supaya korang lagi mudah bergerak. Korang boleh baring atas khemah tu ataupun jadikan tempat perlindungan.. [link]

Treepee

Khemah ni pulak sesuai dibawa kalau tanah tempat perkhemahan tu lembik, berair ataupun berpaya. Takde la sejuk time korang tidur kan.[link]

Star Gazer Tent

Khemah ni pulak membolehkan korang tengok bintang-bintang di langit bila nak tidur.. [link]

Dress Tents

Paling simple sekali, khemah baju ni…err sebenarnya khemah ni utuk tujuan photography je,…haha [link]

13 thoughts on “Perkhemahan secara Kreatif

  1. khemah atas pokok senang sikit… takut ada haiwan datang ker kan… tapi kena pastikan pokok tuh kukuh dan juga takda sarang semut ker atau sarang tebuan… :tidur:

  2. Gilee cool ! Cantik seyh . great design . :comel: plus kite boleh tido dengan aman tanpa gangguan :tidur:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>