Rekaan Unik Kad Bisnes

Anda pasti pernah melihat atau memiliki kad bisnes yang bermacam-macam jenis. Di sini ada pelbagai koleksi business card yang sangat unik dan kreatif. Koleksi kad kreatif ini tidak hanya terhad untuk perniagaan di bidang design sahaja.  Jom tengok koleksi kad bisnes kreatif…

9 thoughts on “Rekaan Unik Kad Bisnes

  1. aku ad anak buat kad business.. tapi takdala nak kreatif macam ini… tapi kalau boleh nak jugak yang jimat, recycle use pun ok jugak.. masalahnya ada ker??? huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge