Tong Sampah Zaman Moden

Wow..!!!!!!!!!!!! Zaman moden skarang, tong sampah pon dah jadi canggih dah.check it out babe..!!

1. Touchless Automatic Trash Can

  • Namanya menjelaskan fungsinya,,seperti yang kita semua ketahui, banyak yang jijik untuk memegang apatah lagi membuka penutup tong sampah. Tapi dengan adanya teknologi moden hasil kebijaksanaan para saintis kita, kini kita tidak perlu membuka sendiri penutup tong sampah ini. Dengan adanya infrared sensor di dalam binaan tong sampah ini, apabila anda berada selitar 6 inci daripadanya, penutup sampah ini akan terbuka dengan sendirinya.

  

2. Barcode Trashcan

  • Yang nie pun canggih gak..tong sampah nie dilengkapi dengan barcode untuk memudahkan proses pembuangan sampah ke dalamnya.
  •  
3. Star Wars R2-D2 Trash Can
  • Kalau korang dah bosan dengan tong sampah yang berbentuk normal, korang boleh try yang nie. Tong sampah nie berbentuk star wars..mungkin pencipta tong sampah star wars nie dah tergila bayang dengan cerita star wars sampai sanggup mencipta tong sampah macam nie kot..hikhik..
 
4. Crusader’s Great Helm Gothic Trash Bin
  • Ha..reka bentuk tong sampah nie sangat klasik, seolah-olah mengembalikan kegemilangan zaman gothic abad ke-12..hmm..sesaper yang berjiwa gothic boleh la check it out tong sampah nie kat Amazon yek..tak mahal..cuma 50 bucks jer…
  
5. Ovetto Bin
  • Pencipta Ovetto Bin iaitu Gianluca Soldi yang berasal dari Itali telah mencipta tong sampah unik ini yang mempunyai pelbagai warna untuk membezakan jenis sampah yang masuk ke dalamnya. Ciptaan ulung beliau ini telah membuatkan pembuangan sampah lebih teratur dan mempunyai keunikan yang tersendiri.
 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

One thought on “Tong Sampah Zaman Moden

  1. Hohoho… Amaran pada perokok2 jangan buang puntong2
    rokok kedalam tong sampah canggeh nie… kot terbako…!!!
    Kalo tangkap paksa aje dia, hehe.. telan puntong rokok tuh..

    .. :lala: :marah: :haha: :fuh: :sd: :terkejut: :menari: ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge