Drama Dingin Lavenda – Slot Zehra TV3

Drama Dingin Lavenda merupakan drama yang sedang ditayangkan di slot zehra TV3. Drama ini dibintangi oleh pelakon-pelakon seperti Eira Syazira, Zarina AF, Faralyna Idris, Azlee Khairi dan diarahkan oleh Amy Maziah. Macam biasa, trend drama sekarang adalah pelakon2nya bertudung dan berwatak baik. Watak Eira Syazira juga bertudung.

Drama ini juga dikatakan merupakan adaptasi dari Novel Dingin Salju Indiana. Trend membuat filem dan drama dari novel atau buku cerita juga merupakan terkini industri sekarang. Setakat banyak dari adaptasi tersebut berjaya di pasaran walaupun tak semua. Mungkin untuk menarik tontonan dari pembaca setia peminat novel.

Namun, yang penting lakonan dan drama hendaklah bermutu dan dapat menarik perhatian penonton untuk terus menonton dari episod ke episod sepertimana drama Nur Kasih, Tentang Dhia dan Soffiya. Drama2 ni memang best sebab cerita yang berkualti serta lakonan yang menjiwai watak. Selain dari trend watak bertudung.

Watak bertudung ini banyak kerana zaman sekarang orang ramai berminat kepada islam dan minat kepada kebaikan. Apapun, jangan buat cerita merepek sudah lah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

One thought on “Drama Dingin Lavenda – Slot Zehra TV3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>