Berbasikal atas air

Korang pun boleh buat. Sumpah, tak tipu. Cuma tambah botol air je. Tapi ingat, kalau rase berat badan korang lagi berat dari perempuan ni, jangan naik ye, nanti dah tak timbul-timbul plak.

Eight giant water bottles serve as pontoons and the back wheel fitted with paddles propels the bicycle forward. [via]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

25 thoughts on “Berbasikal atas air

  1. :teruja: fuh……bijok giler sape yg reke bike ni……
    :lala: goyang inul smbil melihat kreativiti gamba ini…..huhu
    :marah: woi….sape yg reke brg ni argh…..ckp cpt sape!!!!!!!!aq reke brg ni jgk……mane aci tiru….!!!!!!!!

  2. sempoi la entry kali ini…..ni boley la kalau aku nak gi langkawi ….tak payah naik feri or kpal tbang lagi dah….

  3. kalau motor atas air ade x aq nak motor lc :comel: :menari: :teruja: :korek: :jahat: :bye: :study: :jalan: :tidur: :super: :sd: :peluh: :panic: :nyayi: :nangis: :nangis3: :nangis2: :merana: :merajuk: :marah: :malu2: :dsadas: :dsadasccc: :dsadsad: :fikir: :fuh: :haha: :hi: :jack: :kenyang: :ketawa: :kyu: :kyu: :lala: :ding: :confused:

  4. :confused: :ding: :lala: :kyu: :korek2: :ketawa: :kenyang: :jack: :huhuhu: :hi: :fuh: :fikir: :malu2: :marah: :merajuk: :merana: :nangis2: :nangis3: :nangis: :nyayi: :panic: :peluh: :super: :comel: :menari: :teruja: :korek: :jahat: :bye: :study: :jalan: :tidur: :waa: :terkejut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge