Papan Kekunci lipat-lipat macam kipas

fankeyboard01

Keyboard mudah alih ni adalah inspirasi dari  Yoonsang Kim dan Eunsung Park, yang menerapkan konsep kipas tradisional. Apa yang menariknya, bila korang dah tak guna keyboard ni, korang boleh buat kipas…cool kan?

Taknak beli satu ke?

Key Stick is a personal keyboard that you take with you everywhere, never needing to touch public keyboards that have been touched by others. [via]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

8 thoughts on “Papan Kekunci lipat-lipat macam kipas

  1. cool weh. keyboard dalam lab utem tu x servis agaknya. banyak rambut, taik hidung, taik tinge sume pun ada kot. haha. geli gak, tapi kalau ada mende ni best gak kan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge