Rekabentuk Cermin Yang Pelik Tapi Cool – Part 1

Mari tengok koleksi cermin yang direka pelik tapi memang cool kalau kita ada, contohnya cam cermin yang dilekatkan dengan shower:

Yang ni cermin bermotifkan puzzle:

Cermin raket pun ada, jangan buat main betul2 sudah.. haha:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

5 thoughts on “Rekabentuk Cermin Yang Pelik Tapi Cool – Part 1

  1. titan wrote:

    aku pecahkan cermin. pastu aku lekat kat dinding macam main jigsaq puzzle. haha..kena marah ngan mak aku pas tu..

    titan, ko ni memang lar.. haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge