Telefon Bimbit yang Paling Kebal

Sekarang ini telefon bimbit sudah menjadi keperluan dan bukan lagi kehendak. Agak mustahil untuk seseorang itu tidak mempunyai telefon bimbit kerana ia bukan sahaja digunakan untuk tujuan komunikasi tapi banyak lagi. Jika kita kehilangan telefon atau ia mengalami kerosakan, pasti akan menjadi satu beban kepada kita. Oleh itu, telefon bimbit yang paling kebal di dunia direka.. hohoho

Telefon yang bernama Land Rover S1 bukan sahaj kalis hentakan malah kalis air, kalis haba dan macam-macam lagi. Tapi jangan risau, ia tidak kalis bunyi hahaha kalau tak ia bukan telefon.

Land Rover S1

Land Rover S1

Rekaan dia boleh tahan, nampak ganas dan memang nampak macam kereta kebal. Tapi fungsi dia bukan calang-calang jugak. 2 Mega pixel camera, GPS, a strong beam torch, memory card slot, FM radio, speaker yang power, 1500 jam tahan bateri dan 18 jam tahan kalau bergayut. Memang terbaik.

Telefon Bimbit paling kebal

Telefon Bimbit paling kebal

rendam dalam air panas tu. relax je

rendam dalam air panas tu. relax je

walaupun bumi menghenpap langit kau masih kukuh berdiri haha ayat best

walaupun bumi menghenpap langit kau masih kukuh berdiri haha ayat best

Jadi kepada sesiapa yang selalu sangat rosak telefon tu, sila dapatkan  kereta telefon bimbit kebal Land Rover S1 di pasaran. (heheh pasaran Malaysia ada ke?)

21 thoughts on “Telefon Bimbit yang Paling Kebal

  1. hohohooo..okeeeyyyylaa…… :korek:
    ~cma rkaannyee kurengg ckett arr, :study:
    ~tp ape2 pn,,,“1500 jam tahan bateri dan 18 jam tahan kalau bergayut” yg nie arr beshhh ckit bg ak,,hahahaa :ketawa:

  2. gua nk!!!!!!!!!!!!
    :nangis: :nangis: :nangis: :nangis:
    wlupown trpkse menerime hlgn!!! :nangis3: :nangis3:

  3. perggh masih ada lagi ker produk nih.. kalau masih available sure aku nak beli jugakla… tahan lasak nih..masuk mesin basuh pun ok lagi….

  4. :terkejut: ape? gile kentang !!! :korek2:

    tapi….kat mane aku nak cari henset ni :peluh:

    redha je lah… :super:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>