Ade ape dalam roti

tescoz

Roti ni dibeli di tesco (bukan aku yang beli, kalau aku yang beli mesti 10 tahun taknak makan roti da)

cube teka, ape yang ade kat situ, jeng,jeng, jeng…..hahaha free gift

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

36 thoughts on “Ade ape dalam roti

  1. adeh pasal tekak aku rasa semacam!? hu3.

    tapi difikirkan balik siapa lah punya angkara yg menyebabkan si cicak tu dikurung!?

  2. Ok jangan lah muntah sangat, ni peluang buat duit nih, ugut je manager roti or tesco

    gertak dia saya nak pampasan RM1 ribu kalau tak saya report Kementerian Kesihatan, kementerian pengguna PPIM dan Jakim

  3. :jahat: :jahat: :jahat: :jahat: :jahat: :marah: :marah: :marah: :marah: :marah: :marah: eeeeee :nangis2: :nangis2: ….geli geleman aq nengoknye ha…..klau cm ni,,,boikot je la tesco dlm 10 thn ni…biar geli ni reda dlu bru aq prgi tesco balik ……

    ehh..kmbang plak tekak aq ni..aq prgi toilet dlu r… :dsadas: :dsadas: :dsadas: :dsadas: :dsadas: :dsadas: :dsadas: :dsadas: :dsadas: :dsadas: :dsadas: :dsadas: :dsadas: :dsadas: :dsadas:

  4. :kyu: Terasa nak bagi komen, komen la cepat.. Kiteorang nak tahu ni.Apa komen anda?? … :kyu: :kyu: :super: :menari: :jahat: :jalan: :marah: :jahat: :fuh: :comel:

  5. isk isk isk…. kalo mkn roti tu mesti jadik cicakman… :super: hehe… :super: x yah la beli roti kat tesco… lagi pown kalo kiter berbelanja kat tesco mcm kiter bagi duit kat israel buat bunuh org kat palestin :marah:

  6. sedapnya… siap percuma… cicak…hehe… ada banyak kes dah sebenarnya .. cuma banyak yang tak mahu report dan tutup mata… entahla..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge