42 thoughts on “Beza Tandas India dengan Tandas Indonesia

  1. wakakaka…lawak post ko kali nie..tentang tandas.. :teruja:

    aku rasa india ngan indon x jauh bezalah…
    sbb tandas kat india yang ko ambik tue..adalah tandas tempat2 org kaya lepak..kat sana…
    cuba ko ambik tandas diaorang kat tepi jalan..mmm…kat tamil road ke atau ape2lah..

    Sama gak cam indon..try ko ambik gambar kat tempat2 org kaya..maybe ade diaorang letak gambar agnes monica ke,acha ke…ataupon bunga citra lestari..

    wakakakka

    AliFs last blog post..Jom Buat Duit dengan Program Pay Per Lead

  2. wahhh…

    lelaki tu kencing sambil melihat wanita pilihan…

    tp jamban tandas india cam cone aiskrim r…

    :teruja:

  3. :panic: arghh!!! ini sume idea untuk merangsang minda dan naluri kaum adam jekk.. :jahat: :jahat:

  4. kalau aku laki comfirm aku tak henti g tandas….tak yah g shopping haahhaha :ketawa: :huhuhu:

  5. tandas india… :comel:
    tandas indon… :jahat:
    xnak g tndas indon n tandas india.. :bye:
    nk g mane eaa….. :study: :korek:

  6. Tandas Saudi diMekah tuh lagi paling canggeh buk, lengkap
    dgn micro cctv yg sukar dikesan, terutama tandas pompuan.
    Kalo ibuk bikin umrah ato haji, kalo ibuk da nggak tertahan
    sangat mahu meracun ato membaja, hati2, berwaspadalah……
    :lala: Jangan buka londeh pamer sembarangan buk…
    :ketawa: Tuh tok pak arab gatalan pasti meleleh buk….

  7. Hmmm…terserah nak menilai.Sy pernah ke India(Chennai-Tamil Nadu).Tandas awam pun x der.Klo nak keluar shopping,ssh hati sgt coz pyh nak jmpa tandas.Sana sini org awam ‘melepas’ tau.India or Indon,sama jer.Ada best n x bestnyer…;)

  8. Err , kalau kat malaysia tanda pompuan ubuh ah gambar muslim ahmad . wowowow :menari: :comel: :hi: Indah je dunia aku . hari-2 masuk toilet :ketawa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge