Manusia Pelik tapi Wujud..

Rambut terpanjang di dunia

Cina Pu,wanita asli daerah kursi Lipu merupakan staf perempuan di department store.
Rambutnya yang bercahaya hitam,dan  panjang di Amerika Syarikat pada tahun 1994. Wanita tersebut memiliki rambut sepanjang 3,869 meter. Rambut panjang ini telah mencatatkan rekod dalam  Guinness Book of World Records pada tahun 1999 ,milik wanita yang sama dimana rambutnya telah mencapai kepanjangan 5085 meter..dahsyat….

Janggut Terpanjang di dunia

Lelaki berusia 60 tahun ini telah disenaraikan dalam Guinness Book of Record kerana memiliki janggut terpanjang di dunia. Lelaki yang berasal dari sebuah desa di Barat India ini telah mencatatkan janggut sepanjang 3.75 meter. HMMMH…rambut aku pun tak panjang camtu skali…..

Mata Menonjol??

Kim Goodman, seorang wanita berbangsa Amerika mempunyai kelebihan yang amat jarang ditemui..dia mampu menonjolkan biji matanya ke hadapan sebanyak 11 mm..wow…!! Wanita ini juga telah dicatatkan dalam Guinness Book of Record pada 13 Jun 1988 di Los Angeles, California..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

7 thoughts on “Manusia Pelik tapi Wujud..

  1. :lala: :ketawa: :super: Macam2 cara manusia tuh na
    mencipta nama dlm buku Guinness Book Of Record tuh…

    (1) Ada nama orang rambutnya terpanjang dlm dunia…
    (2) Ada nama orang misainya terpanjang dlm dunia…
    (3) Ada nama orang matanya paling tersemboi dlm dunia…
    (4) Ada nama orang “KUKU” jari tangannya terpanjang dlm dunia….
    (5) Macam2 lagi ada – dlm blog ESempoi semuanya ada….

    :lala: :ketawa: :teruja: :super: :dsadasccc: :super: :nangis3: :nangis2:
    Yg No. 4 “KUKU TERPANJANG” tuh, paling banyak tersiksanya
    na jaga na merawatnya. Silap seket kuku yg panjang berjuntai tuh,
    bisa patah terkepak. Pergerakan aktiviti harian da terbatas, ketandas
    na kedap-kedip, na jalan2 cari makan da sosah dll, da ta bebas…

    :fuh: :comel: :menari: :teruja: :haha: :kyu: :kyu: :huhuhu: :confused:
    Koq masa tidornya tangan2nya terpaksa didepa ikat bergantong,
    koq da macam tangan Hantu Pochong China tuh… Risiko sakit
    jantong lebeh tinggi, karna kuku2 dan jari2 manusia tuh salah
    satu tempat discharge kaluarnya negative energy…..

    … :nyayi: :study: :fikir: …

  2. mata menonjol tu saya pernah tengok gak kat tv…ada orang bertaruh mata menonjol, sape paling menonjol…dia menang…riban-riban gak adiahnya

  3. :menari: :teruja: :korek: :jahat: :bye: :study: :jalan: :tidur: :menari: :comel: :comel: :comel: :comel:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge