Oh.. Pokemon dan Pikachu

pokemon-1

Heh, sape tak kenal dengan kartun kiut-miut ‘pokemon’.  Dulu memang aku layan katun ni, minat habis. Tapi minah ni lagi minat giler dengan pokemon ni sampai penuh rumah dia dengan koleksi pokemon.. :terkejut:

Heh, tapi aku tak heran. Sebenarnye aku lagi suke dengan kereta dia ni. Waahh :teruja:  Aku nak buat kereta aku macam ni.. Kalau modify myvi bleh jadi camni tak? :comel:

Poke-maniac [toomuchfree-time]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

24 thoughts on “Oh.. Pokemon dan Pikachu

  1. :teruja:kiut la keta dier……………….. :lala: kn best kalu aku dpt design keta aku jdk camtu………..

  2. harubiru@ aku pun hafal gak, aku paling menyampah ngan cyduck…hoho..poyo

    Fizz@ adik ko tak suke tengok pokemon?? cess… :jahat: :jahat:

  3. wah.. volkwagen kuneng kegemaranku..sungguh comel berbanding tuannye.. :teruja: :comel:
    ape kejadahnye la org tuh..rumah jd serabut jer

  4. :jalan: hm…. :jalan: kan bagus kalau sia dapat 2 pokemon…. PIKACHU!!!!!!!! :comel:bleah…. :teruja: :teruja: aku suka dengan pokemon 2……….. :ketawa: ha,ha,ha!!!!!!! :malu2: he,he,he…..

  5. YELATU SAYA TAK PERCAYA HAI NAMA AWAK SIAPA NAMA SAYA AINA HAHAHAH ……………………………………

  6. aku cantik kau yang tak cantik hahahaha…………………………………..

  7. aku dulu suka gak tgk citer pokemon ni sbb pikachu tu cute sgt2…tapi da beso ni,xde de nak lyn2 citer cam tu…ngarut je.. :korek:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge